Άφαντος ο Ιβάν Σαββίδης – Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Άκαρπες παραμένουν οι έως τώρα έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μαζί με τους συνόδους για τον τρόπο που εισέβαλαν στο γήπεδο της Τούμπας μετά την ακύρωση γκολ της ομάδας του στην εκπνοή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Εις βάρος του κ. Σαββίδη έχει σχηματιστεί δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού. H συγκεκριμένη πράξη φέρεται να συνδέεται με την εισβολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας

Επίσης αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα, της προσωπικής ασφάλειας του κ. Σαββίδη, που εισέβαλαν μαζί του στον αγωνιστικό χώρο.

Η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου, που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωτο λήγει σήμερα το βράδυ.

Μάλιστα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει βγάλει κάποια νέα ανακοίνωση μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, παρά μόνο τη μεταμεσονύκτια που ανέφερε: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την διακοπή της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προετοιμάζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία τόσο της ομάδας, όσο και όλων των στελεχών και συνεργατών του, από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις επί των θεμάτων αυτών».

Πηγή: newpost

Δείτε επίσης

Βρείτε μας