ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Δευτέρα 5/3/2018 πέντε ματς , πέντε ευκαιρίες για κέρδη…

Δευτέρα και οι επιλογές μας είναι περιορισμένες όπως πάντα αλλά και σήμερα κάτι βρήκαμε για σας. Προσέξτε καλά τις προτάσεις μας παίζουμε με λογική και πιστεύουμε ότι θα πάμε ταμείο σήμερα.

Δευτέρα 5/3/2018

1186. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1, με απόδοση 2,20

1190. ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2, με απόδοση 1.40

1193. ΛΟΡΙΑΝ – ΧΑΒΡΗ 1, με απόδοση 1.75

1196. ΘΕΛΤΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ over, με απόδοση 1.45

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ και τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ είναι από τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σήμερα Δευτέρα. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ διανύει καλό φεγγάρι αλλά ο ΑΠΟΛΛΩΝ το θέλει πολύ και έτσι θα επιλέξουμε τον άσο με απόδοση 2.20! Νίκη για τους Απολλωνιστές έστω και με μισό μηδέν που καίγονται για τον άσο.

Παιχνίδι μεγάλο για τη ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ που ακόμα και τώρα ονειρεύεται τον τίτλο μαζί με την ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ. Θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα με την ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ και θα ελπίζει σε στραβοπάτημα των άλλων διεκδικητών στις επόμενες δύο αγωνιστικές. Θα πάμε στο διπλό με απόδοση 1.40! Πέφτει αλλά ακόμα και έτσι αξίζει.

Αξίζει να πάμε στον άσο της ΛΟΡΙΑΝ απέναντι στη ΧΑΒΡΗ αν και οι δύο ομάδες δείχνουν ισοδύναμες. Θα τον επιλέξουμε κυρίως λόγω της κακής παράδοσης που έχει με την ΛΟΡΙΑΝ η ΧΑΒΡΗ, με 1.75 ο άσος ρισκάρουμε και το πιστεύουμε.

Τρελή παράδοση στο over για την αναμέτρηση ΘΕΛΤΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ με εντυπωσιακά σκορ και έτσι πάμε στο over με χαμηλή απόδοση κοντά στο 1.45. Θα περάσει εύκολα…

Καλή επιτυχία σε όσους ποντάρουν σήμερα και αύριο και πάλι μαζί σας με νέο κουπόνι και νέες ευκαιρίες για ταμεία. Από όλους εμάς καλή βδομάδα με πολλά ταμεία…

Email: xeroumempala@gmail.com

Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος @baladorosstoixima

Βρείτε μας