Ξάφρισε πέντε κοσμηματοπωλεία σε μια εβδομάδα

Ακολουθώντας τα ίχνη του μετά την τελευταία κλοπή, οι άνδρες της Ασφάλειας Κιλκίς τον εντόπισαν να οδηγεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν πάνω του 2.100 ευρώ και διάφορα κοσμήματα

Τέλος έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς στην δράση ενός 50χρονου «Αρσέν Λουπέν» με αδυναμία στα κοσμήματα, ο οποίος εμφανιζόταν ως πελάτης σε κοσμηματοπωλεία της βόρειας Ελλάδας και ξάφριζε ακριβά κομμάτια απασχολώντας τους ιδιοκτήτες.

Μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, από τις 22 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Πέμπτη, ο «μακρυχέρης» είχε χτυπήσει δυο κοσμηματοπωλεία στην Ημαθία, άλλα δυο στην Θεσσαλονίκη και ένα στο Κιλκίς, από τα οποία είχε αρπάξει διάφορα κοσμήματα αξίας άνω των 9.000 ευρώ, τα οποία πούλησε στην επιχείρηση ενός 63χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθώντας τα ίχνη του μετά την τελευταία κλοπή, οι άνδρες της Ασφάλειας Κιλκίς τον εντόπισαν να οδηγεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν πάνω του 2.100 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσε και η προέλευσή τους ερευνάται.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν και πού έχει διαπράξει και άλλες κλοπές ο 50χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για κλοπές. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 63χρονος που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Πηγη: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας