Ταξίδεψε Γενεύη-Μόναχο με εισιτήριο που δεν ήταν στο όνομά του! (ΦΩΤΟ)

Συνέβη στην πρωινή πτήση της Lufthansa LH2391 – Επιβάτης ταξίδεψε κανονικά παρ’ ότι το εισιτήριο που είχε στα χέρια του είχε εκδοθεί στο όνομα άλλου Έλληνα ο οποίος ουδέποτε πέταξε με την πρωινή πτήση από Γενεύη προς Μόναχο – Τι δηλώνει στο protothema.gr ο άνθρωπος στου οποίου το όνομα εκδόθηκε το εισιτήριο

Έλληνας επιχειρηματίας ταξίδεψε αεροπορικώς με εισιτήριο που είχε εκδοθεί σε άλλο όνομα! Το περιστατικό αποδεικνύει τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας σε ένα από τα βασικά ευρωπαϊκά αεροδρόμια όπως αυτό της Γενεύης.

Τι ακριβώς συνέβη: Σήμερα τα ξημερώματα ένας Έλληνας επιχειρηματίας που πετούσε από το αεροδρόμιο της Γενεύης για Μόναχο με την πτήση LH2391 αφού είχε επιβιβαστεί στο αεροπλάνο -περνώντας υποτίθεται από αυστηρούς ελέγχους- αντελήφθη ότι το εισιτήριο που κρατούσε στα χέρια του δεν ήταν στο όνομά του αλλά στο όνομα ενός άλλου Έλληνα.

Διαπιστώνοντας ότι το εισιτήριο με το οποίο έπρεπε να ταξιδέψει δεν ήταν στο όνομά του, ο επιχειρηματίας αμέσως επικοινώνησε με το ταξιδιωτικό πρακτορείο που είχε εκδώσει το εισιτήριο, ο υπάλληλος του οποίου επιβεβαίωσε το λάθος εκφράζοντας με τη σειρά του την έκπληξή του για το πώς κατάφερε να επιβιβαστεί καθώς ειδικά το αεροδρόμιο της Γενεύης θεωρείται ένα από τα αυστηρότερα σε μέτρα ασφαλείας.
Τελικά ο επιβάτης πέταξε κανονικά προς Μόναχο κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν πτήσει επιστρέφοντας στην Αθήνα αφού το εισιτήριο από το αεροδρόμιο του Μονάχου προς το Ελευθέριος Βενιζέλος είχε εκδοθεί κανονικά στο όνομά του.

Το protorhema.gr εντόπισε τον συμπατριώτη μας -ο οποίος δεν επιβιβάστηκε στην πτήση Γενεύη-Μόναχο- αλλά, παρ’ όλα αυτά το εισιτήριο άλλου επιβάτη είχε εκδοθεί στο όνομά του. Πρόκειται για τον γνωστό αρχιτέκτονα Αποστολή Στεργιόπουλο ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης LH2391. «Είναι πρωτάκουστο αυτό που συνέβη» δήλωσε ο κ. Στεργιόπουλος στο protothema.gr και πρόσθεσε: «Φανταστείτε τι θα μπορούσε να συμβεί αν με το όνομά μου ταξίδευε όχι κάποιος ευυπόληπτος πολίτης αλλά ένας τρομοκράτης. Είναι τρομακτικό και μόνο στη σκέψη».

Ο Απόστολος Στεργιόπουλος που δεν ταξίδεψε με την πρωινή πτήση Γενεύη-Μόναχο. Όπως καταγγέλλει ωστόσο, το ταξιδιωτικό πρακτορείο εξέδωσε εισιτήριο στο όνομά του το οποίο πήρε άλλος Έλληνας επιβάτης που πέρασε τους ελέγχους και πέταξε χωρίς να αντιληφθούν οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου της Γενεύης ότι μπήκε στο αεροπλάνο παρά το γεγονός ότι ήταν άλλο το όνομα στο διαβατήριό του και άλλο το όνομα στο εισιτήριο

Το εισιτήριο που εκδόθηκε λανθασμένα στο όνομα Απόστολος Στεργιόπουλος, παρά το γεγονός ότι ο επιβάτης που επρόκειτο να ταξιδέψει είχε άλλο όνομα. Τελικώς παρότι «λαθρεπιβάτης» ο Έλληνας επιχειρηματίας ταξίδεψε κανονικά με την πτήση της Lufthansa από Γενεύη προς Μόναχο δημιουργώντας τεράστια ερωτήματα για το επίπεδο των υπηρεσιών ασφαλείας…

Πηγη: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας