Φως στο θρίλερ της Αλοννήσου

Γυναίκα δηλώνει ότι γνωρίζει στοιχεία για την εξαφάνιση του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, που αγνοείται από το 2016

Νέα διάσταση αποκτά το σκοτεινό θρίλερ εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 30 Αυγούστου του 2016, οπότε έφτασε στην Αλόννησο για διακοπές με τη σύντροφό του.

Η μητέρα του Γιώργου, που όλο αυτό το διάστημα δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να τον αναζητά και κινεί γη και ουρανό για να μάθει τι συνέβη στο παιδί της, πιστεύει ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνισή του και ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μιλούν.
Και οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν. Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη εντόπισαν μια καινούργια μάρτυρα, που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει σημαντικά στοιχεία για τον 30χρονο Θεσσαλονικιό και προθυμοποιείται να μιλήσει επώνυμα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα τηλεφώνησε στους συνεργάτες της κυρίας Νικολούλη και ενημέρωσε ότι γνωρίζει κάποια πράγματα για τον Γιώργο, ένα σημείο που, όπως είπε, θα το υποδείξει στις Αρχές.

Η εκπομπή ενημέρωσε άμεσα τον δικηγόρο της οικογένειας του 30χρονου και σύμφωνα με πληροφορίες η μάρτυρας προσφέρθηκε να καταθέσει και ενόρκως στην ανακρίτρια Βόλου. Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται σε μια χρονική στιγμή που η Εισαγγελία Βόλου διαβίβασε στην ανάκριση τη δικογραφία της περίεργης εξαφάνισης και άσκησε κακουργηματικές διώξεις για έκθεση σε κίνδυνο.

Κατάθεση

Το επόμενο διάστημα, όπως έγινε γνωστό από την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου, αναμένεται να κληθούν για να δώσουν καταθέσεις οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, οι κατηγορούμενοι και οι μάρτυρές τους. Η οικογένεια του 30χρονου είχε καταθέσει μήνυση τον Φεβρουάριο του 2017 κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο. Ο άτυχος Θεσσαλονικιός δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα, παρά τους πολλούς κύκλους ερευνών, τόσο της Λιμενικής Αρχής Αλοννήσου όσο και ιδιωτών ερευνητών που διόρισε η οικογένεια.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης βρισκόταν στην Αλόννησο για διακοπές με τη σύντροφό του όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Είχε πει στη φίλη του ότι θα πήγαινε μια βόλτα και θα επέστρεφε. Δυστυχώς, όμως δεν γύρισε πίσω ποτέ.

Εκείνοι που τον είδαν για τελευταία φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν δύο ψαράδες, ενώ ο 30χρονος απομακρυνόταν στα ανοιχτά της θάλασσας κολυμπώντας.

 

Πηγή: espressonews.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας