Γρηγόρης Γκουντάρας: Οι ατάκες που ξεσήκωσε για να εντυπωσιάσει την γυναίκα του, την Ημέρα των Ερωτευμένων!

Είναι χρόνια μαζί και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα που παρά τα δύσκολα που πέρασαν το τελευταίο διάστημα, δεν χάνουν το χιούμορ τους και παραμένουν ενωμένοι και ευτυχισμένοι.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μάλιστα, ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να ευχηθεί στο άλλο του μισό, ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίες από την κοινή ζωή και πορεία τους και ξεσηκώνοντας τις καλύτερες ατάκες για τη γιορτή των Ερωτευμένων.

Και ως μετρ του είδους, έδωσε φυσικά συμβουλές και στους διαδικτυακούς φίλους του: “Και αφού σας παραθέσω στιγμιότυπα από τη συναρπαστική αρχή μίας σχέσης… μέχρι τη βαθιά αγάπη και τη συντροφικότητα, στην ωραία της εξέλιξη‼(στα γεράματα δηλαδή), λόγω της ημέρας, θα σας γράψω μερικά λόγια για να πείτε στο ταίρι σας:

’’Όταν γελάς κλαίει η Άνοιξη,γιατί ζηλεύει την ομορφιά σου…(ΜΑΓΕΙΑ)’’και συνεχίζω:’’Είμαι ένας χιονάνθρωπος που ερωτεύτηκα τον ήλιο σου και λιώνω…(ΑΠΙΘΑΝΟ)’’Ποτέ δε χαλάω τα παπούτσια μου,γιατί πετώ με τα φτερά του έρωτα σου… (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ) και κλείνω’ ’Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, γι’ αυτό και σε τρώω με τα μάτια μου…(ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ)! Αυτά και καλή επιτυχία αδέλφια μου”.

Πηγή: TLIFE

Δείτε επίσης

Βρείτε μας