«Ποταμός» ο Αντώναρος! Επίθεση κατά πάντων και «ασπίδα» στον Κώστα Καραμανλή!

Μετά τις… απανωτές αναρτήσεις που έκανε χθες, Σάββατο 10.02.2018, ο Ευάγγελος Αντώναρος επιστρέφει σήμερα δριμύτερος. Το ζήτημα της «αντικαταστατικής» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και σήμερα διαγραφής του από τη ΝΔ βρίσκεται στο προσκήνιο, με τα «βέλη» να είναι αμέτρητα!

Το πρώτο… καρφί έρχεται πιθανότατα για τον Άδωνι Γεωργιάδη, Ο Ευάγγελος Αντώναρος τονίζει ουσιαστικά ότι… έχουν σπάσει τα τηλέφωνα για να βγει να μιλήσει, όμως δε θα το κάνει. Διότι «αντίθετα με άλλους μαιντανούς τον εαυτό μου δεν τον κάνω «τσιρκολό»«.

Στην συνέχεια ρίχνει το μπαλάκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας: «Περιμένω πάντα να συγκληθούν τα αρμόδια όργανα της ΝΔ και να με καλέσουν όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις. Η σιωπή τους — μέχρι στιγμής — είναι ενδειξη ντροπής κι ενοχής».

Αμέσως μετά καλεί άπαντες να… αφήσουν ήσυχο τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, διευκρινίζοντας πως αυτή η υπόθεση «είναι καταδικιά μου».

Ενώ τέλος, δεν παραλείπει να ρίξει… μερικά ακόμη καρφιά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. Αλλά και να χαρακτρίσει «γελοία» τα όσα ακούγονται περί προσχώρησής του στους «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα!

Συνεχίζονται να έρχονται κατα δεκάδες φιλικά μηνύματα για τ οποία σας ευχαριστώ απο την καρδιά μου.

θα ήθελα με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας να σας ενημερώσω για ορισμένα θέματα:

() Δεχομαι απο χθές προσκλήσεις από όλα τα ραδιοφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια για συνεντεύξεις μετα την αντικαταστατική διαγραφή μου (σημείωση: η λέξη αυτη δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ — γιατι?). Απόφαση μου είναι να μη βγώ πουθενά για την ώρα. Εγώ — αντόθετα με άλλους μαιντανούς — τον εαυτό μου δεν τον κάνω ¨τσιρκολο¨.

() Περιμένω πάντα να συγκληθούν τα αρμόδια οργανα της ΝΔ και να με καλέσουν όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις. Η σιωπή τους — μεχρι στιγμής — είναι ενδειξη ντροπής κι ενοχης, Για μένα είναιν θέμα αρχής. Και σ αυτά τα θέματα εγώ δεν κάνω πίσω. ¨Οσοι με γνωρίζουν προσωπικά, το ξέρουν καλά.

() Καλά θα κάνουν οι διαφοροι καλοθελητές να αφήσουν το όνομα του Κώστα Καραμανλή έξω απο αυτή τη συζήτηση. Το έχω πεί δεκαδές φορές καιτο ξαναλέω: Οι απόψεις μου ειναι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. Δεν παίρνω οδηγιες να πω η να μη πω κάτι από ΚΑΝΕΝΑ. Σέβομαι τον πρώην πρωθυπουργό ως κορυφαίο πολιτικό και προσωπικό μου φίλο. Αλλά η υπόθεση αυτή ειναι καταδικιά μου», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

«Δεν κατέβηκα υποψήφιος το 2015 γιατί δεν ήθελα να είμαι συνυποψήφιος με ακροδεξιά στοιχεία»!

Και συνεχίζει: «() Δεν θα χάσω το χρόνο μου να απαντώ σε κάθε ένα συκοφάντη ξεχωριστά. Ούτε στα τρόλια. Ούτε στους δήθεν ανώνυμους διαρροείς από τη παραταξη ΜΟΥ. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά δικτυωμένος και άριστα πληροφορημένος γιά να ξέρω ποιος λέει τι σε ποιον. Αλλά ας τσεκάρουν λίγο τις πληροφορίες που διοχετεύουν. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2015 ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Γιατί ακριβως δεν ήθελα να είμαι συνυποψήφιος με ακροδεξιά στοιχεία.

() Τα περί προσχωρήσεως μου στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κλπ. ειναι γελοία. Κι αυτά κατευθυνόμενα.Εγώ δεν έχω αλλάξει παράταξη εδώ και 40 χρόνια απο την εποχή που ο Κωνσταντινο Καραμανλής μου εκανε τη τιμή να είμαι συνομιλητής του. Αυτά τα διαδίδουν κάποιοι σαν εναν ευρωβουλευτή της ΝΔ που προερχεται απο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ακροδεξιού ΛΑΟΣ — όπως κι ο αντιπροέδρος. Αυτά για αρχή. Το ξαναλέω: ¨Ολοι γνωριζόμαστε σ αυτόν τον τόπο.

Ψυχραιμία λοιπόν φίλοι μου. Και μη διστάζετε να απαντάτε σκληρα και τεκμηριωμένα στα τρόλια και τους μουσαφιραίους κάθε μορφης.

Σας διαβεβαιώνω: Είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί. Κι αυτό θα φανεί σε λίγο.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Οποτε θέλετε είμαι στη διαθεση σας».

Δείτε την ανάρτηση 

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας