Ποιος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Λαρισαίος πολιτικός γυρίζει στο άκουσμα του ονόματος… Κιμ; (ΦΩΤΟ)

Ηγέτης και αυτός… Κιμ, όπως λέμε Κιμ Γιονγκ Ουν! Ο «δικός μας» απέκτησε πλέον κι άλλο παρατσούκλι… Φυσικά εννοούμε τον ένα και μοναδικό περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο οποίος έχει ξεφύγει πλέον από τα στενά όρια του «μικρού πρωθυπουργού» και απλώθηκε ως την Κορεατική χερσόνησο!

Μετά το ρεπορτάζ που ανεβάσαμε στο «Τι Νέα Λάρισα;» προ ημερών, για το δώρο που ΔΕΝ έδωσε μετά την κοπή πίτας του περιφερειακού συμβουλίου στον τυχερό αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Δημήτρη Παπαδημόπουλο και το σχόλιο που κάναμε «ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν τα κάνει αυτά!», διαπιστώσαμε πως ο Αγοραστός, αν μη τι άλλο… συγκράτησε τον παραλληλισμό!

Το τεστ έγινε το βράδυ της Παρασκευής κάτω από το Επιμελητήριο: σε απόσταση λίγων μέτρων ο περιφερειάρχης και με γυρισμένη την πλάτη, μόλις άκουσε το όνομα «Κιμ» γύρισε αμέσως για να απαντήσει! Κατοχυρώνεται λοιπόν το νέο παρατσούκλι… Ιδού πως φανταζόμαστε (πρόχειρα, μπορούμε και καλύτερα!) τον ΗΓΕΤΗ μας:

ΥΓ: Για την ιστορία πάντως αξίζει να πούμε ότι μετά από μία εβδομάδα και κατόπιν του σχετικού δημοσιεύματος, τελικά ο Κώστας Αγοραστός το έδωσε το δώρο από την κοπή της πίτας στον Δημήτρη Παπαδημόπουλο. Και επειδή απ’ ότι μας είπε ο ίδιος ο… «Κιμ» το δώρο έχει να κάνει με κλάδο ελιάς, φαντάζομαι κατά την παράδοση – παραλαβή θα αγκαλιάστηκαν κιόλας οι δύο στενοί συνεργάτες! Αγάπη μόνο… Και του χρόνου με υγεία!

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας