Άστατος ο καιρός σήμερα – Που θα βρέξει

Σήμερα βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά, με σταδιακή βελτίωση από τα βορειοδυτικά.
Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις, 6 με 8 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, σήμερα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με βαθμιαία βελτίωση στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές ή καταιγίδα με βελτίωση το απόγευμα και το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά με σταδιακή βελτίωση, δυτικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ και ο υδράργυρος από 7 έως 18 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανές ασθενείς βροχές, νοτιάδες 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου παροδικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 6 έως 17 βαθμούς.
Στην Αττική, συννεφιά με πιθανότητα παροδικής βροχής, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: alphatv.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας