Δώρον άδωρον στην πίτα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας… Ο Αγοραστός δεν έδωσε το δώρο στον τυχερό Παπαδημόπουλο!

Δεν ξανάγινε! Ούτε ο… Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα δεν τα κάνει αυτά!

Ας κάνουμε τη σύγκριση: στο δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων που δεν βρέθηκε το φλουρί, το δώρο (ένα τάμπλετ) παραδόθηκε ΑΜΕΣΩΣ στον αντιδήμαρχο Δημήτρη Δεληγιάννη που ήταν ο τυχερός στην κλήρωση. Μια μέρα νωρίτερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο το φλουρί βρέθηκε κανονικά στην πίτα αλλά ο τυχερός που ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, δεν πήρε ποτέ το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί! Ούτε το βράδυ της Δευτέρας κατευθείαν μετά την κοπή της πίτας ως είθισται, ούτε μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές βράδυ Πέμπτης. Για ποιο λόγο; Διότι έτσι αποφάσισε ο… «Αυτοκράτορας»!

Και μάλιστα φέτος απ’ ότι μαθαίνουμε ήταν και σπέσιαλ το δωράκι για όποιον θα έβρισκε το φλουρί, ο ίδιος ο Αγοραστός έδειξε το κουτί (κόσμημα είχε μέσα; φυλαχτό με πετράδι;) στους περιφερειακούς συμβούλους πριν την κοπή της πίτας. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε πως μπορεί να το κράτησε για πάρτη του… Εκτός και αν το αμέλησε και του το θυμίζουμε εμείς τώρα. Θα δείξει!

Προφανώς όμως δεν πρέπει να χάρηκε πολύ ο περιφερειάρχης μας που έπεσε στον αντιπεριφερειάρχη (ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ!) το φλουρί. Όπως και να ΄χει, με δώρο ή χωρίς, φαίνεται πως θα είναι τυχερό το 2018 για τον Παπαδημόπουλο. Για άλλους πάλι, χλωμό…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας