Κοπή πίτας στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας

Σε ένα χαρούμενο κλίμα οι Εθελοντές του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας, έκοψαν μέσα στο Τμήμα τους την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ευχές προς τους Εθελοντές του Σώματος έστειλε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αυγερινός Αντώνιος, που με μήνυμά του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίζουν όλοι, ως μέλη της μεγάλης Ερυθροσταυρικής οικογένειας, να συμβάλουν στη δημιουργία ενός δυνατού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διαφανή και αποτελεσματικού.

Την εκδήλωση των Εθελοντών τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκαν στους

Σαμαρείτες, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας κύριος Σάρρος Χρήστος καθώς και ο εκπρόσωπος για τα θέματα Σαμαρειτών κύριος Μπαμίχας Ευθύμιος.

«Μπορεί συμβολικά το φλουρί της πίτας να αναδείξει έναν τυχερό, όπως απαιτεί το έθιμο, αλλά τυχεροί είναι όλοι οι Εθελοντές Σαμαρείτες που υπάρχουν, προσφέρουν και παραμένουν μέσα στην Ερυθροσταυρική οικογένεια η οποία πρεσβεύει ανθρώπινες ηθικές αξίες, ανέφερε ο Αρχηγός των Σαμαρειτών Λάρισας κύριος Βόσσος Νικόλαος, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε με τις Υπαρχηγούς του Σώματος, Μαρίζα Κουκορίνη και Στυλιανή Μπούλμπου στους Εθελοντές για μια καλή και δημιουργική πορεία όλων των μελών μέσα στο τρέχον έτος» τονίζουν στην ανακοίνωση τους οι Εθελοντές Σαμαρείτες.

Το φλουρί ανέδειξε μια τυχερή Δόκιμο Σαμαρείτισσα την Φανή Μυλωνά, στην οποία δόθηκε συμβολικά ένα δωράκι – μικρό φαρμακείο.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας