Η 20η βασιλόπιτα για την παράταξη Τζανακούλη! Κοπή πίτας, γευσιγνωσία και… ανακοινώσεις (;) την Πέμπτη

20 χρόνια ως επικεφαλής κόβει τη βασιλόπιτα της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Πόλη του Αύριο» ο Κώστας Τζανακούλης!

Και φέτος όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η κοπή πίτας της παράταξης Τζανακούλη θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Larissa Imperial» αυτή την Πέμπτη στις 7 μ.μ. και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όχι φυσικά για το ποιος θα βρει το φλουρί, αλλά για το ενδεχόμενο ο «ρέκορντμαν» πρώην δήμαρχος να έχει αποφασίσει να δώσει… «δαχτυλίδι»!

Άλλωστε ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για το δήμο, είναι γνωστό ότι πλέον ο Κώστας Τζανακούλης μόνο για βουλευτής ενδιαφέρεται και το σκέφτεται σοβαρά να ξαναδοκιμάσει… Επομένως τώρα που πλησιάζει ο καιρός για τις δημοτικές εκλογές, η λογική λέει πως θα πρέπει να προκύψει διάδοχος για τη θέση του επικεφαλής στη «Λάρισα Πόλη του Αύριο».

Άραγε έφτασε η ώρα να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την ιστορική «γαλάζια» παράταξη ο άνθρωπος που ως επικεφαλής της ήταν επί 16 χρόνια στο τιμόνι της δημοτικής αρχής; Θα φανεί την Πέμπτη! Όπως και οι (εκτός παράταξης) παρουσίες όλο νόημα που αναμένεται να βρεθούν το απόγευμα της Πέμπτης στο Imperial και θα συζητηθούν…

Στο πρόγραμμα την βραδιάς μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει γευσιγνωσία με τη συνοδεία κρασιών και χυμών, όλα φυσικά προϊόντα του αγροκτήματος Τζανακούλη. Κερνάει για τα καλά ο δήμαρχος!

ΥΓ: Να σημειωθεί πως την Πέμπτη στις 11 το πρωί η ΚΕΔΕ συναντάται με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, πιθανότατα λοιπόν να βγει και είδηση για τον χρόνο τέλεσης των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση. Στο ραντεβού των δημάρχων με τον υπουργό θα είναι φυσικά και ο Κώστας Τζανακούλης, οπότε το απόγευμα που θα επιστρέψει στη Λάρισα για την κοπή της πίτας ίσως τον οδηγήσουν οι εξελίξεις σε τυχόν ανακοινώσεις…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας