«Πυρά» Κούγια κατά Ερασιτεχνικής ΑΕΛ για τους απλήρωτους μπασκετμπολίστες

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξης Κούγιας με αφορμή την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τμήματος μπάσκετ και αναφέρει ότι οι οι αθλητές, οι προπονητές καθώς και οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι.

Δήλωση Κούγια:

Πληροφορήθηκα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ανδρέα Λιόντο και το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ την ανακοίνωση ( http://basketworld.net/anakinosi-katapeltis-tis-ael/) που ανήρτησαν στο διαδίκτυο οι απλήρωτοι από πέρυσι καλαθοσφαιριστές, προπονητές και υπάλληλοι του τμήματος μπάσκετ της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και περιγράφει τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν, ευρισκόμενοι σε αυτήν την τραγική για συνανθρώπους μας κατάσταση, λόγω της απάνθρωπης προς αυτούς συμπεριφοράς των δήθεν τοποτηρητών-θεματοφυλάκων, (πρωταγωνιστών ανακοινώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών εις βάρος μου) Νάκα, Τσαγκάλη, Φασούλα (αυτός που ως πρόεδρος της ερασιτεχνικής εκχώρησε τα δικαιώματα της δημοτικής γης του AEL FC ARENA στον Πηλαδάκη για να μας απομυζά καθε στιγμή τώρα) και λοιπών και το μόνο το οποίο έχω να δηλώσω είναι ότι ως ο μόνος που μαζί με τους χιλιάδες ανώνυμους οπαδούς μας από τον Ιούλιο του 2015 έχω στηρίξει με την κοινωνική μου παρουσία στο πανελλήνιο, με τις ηθικές αρχές μου και με τις οικονομικές μου δυνατότητες από το λειτούργημά μου κι έχω επαναφέρει την ΑΕΛική ιδέα εκεί που η ιστορία της, οι οπαδοί μας και η οικογένεια Καντώνια κυρίως, χωρίς να θέλω να αδικήσω άλλους, είχε φέρει, αμέσως μετά το πέρας του κρίσιμου για την ομάδα μας ποδοσφαιρικού αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναλάβω πρωτοβουλία μαζί με τους άμεσους συνεργάτες μου (κ.κ. Λιόντο, Παλαιοχωρλίδη, Πουλαράκη, Σόφη, Μάρκου και Ντελόπουλο) αλλά και σημαντικά μέλη της κοινωνίας της Λάρισας, μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ τα οποία αυτοί οι «νταβατζήδες» της ΑΕΛικής ιδέας έχουν απομακρύνει, ώστε με 40 ψήφους ανυπάρκτων κοινωνικά, ανυπάρκτων οικονομικά, φίλων και συγγενών τους να εκλέγονται μόνιμα ως διοίκηση της ιστορικής ερασιτεχνικής ΑΕΛ μας και να την έχουν φέρει με την διοικητική τους ανυπαρξία και την οικονομική τους αδυναμία στο σημείο το οποίο περιγράφει η ανακοίνωση.

Οι 15 αυτοί που διοικούν την ερασιτεχνική ΑΕΛ (το ένα τρίτο δηλαδή αυτών που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές), ενώ εισπράττουν κάθε μήνα δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τους γονείς των παθιασμένων με την ΑΕΛική ιδέα μικρών παιδιών που λαχταρούν να φορέσουν τη βυσσινί φανέλα με το άλογο στο στήθος, έχουν καταντήσει σχεδόν όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής να αγωνίζονται σε συνοικιακά πρωταθλήματα της Λάρισας και το μοναδικό τμήμα που αγωνίζεται σε εθνικό πρωτάθλημα, το μπάσκετ, το έχουν φέρει τελευταίο στη βαθμολογία της Α2 και σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση, λόγω του ότι καλασθοσφαιριστές και προπονητές είναι απλήρωτοι από πέρυσι και πεινάνε, ώστε να χάνουν με 40 πόντους διαφορά από την μαθητική ομάδα μιας μικρής συνοικίας της Αθήνας τον Χολαργό, πρέπει να φύγουν χτες.

Οι άνθρωποι αυτοί που από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη Λάρισα σχετίζονται προσωπικά και πιθανότατα συνεργάζονται κατά τα όσα με διαβεβαιώνουν από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τους κακοποιούς που κρύβονται πίσω από ανώνυμα βρώμικα sites με σκοπό να με εκβιάσουν για να φύγω και να ξαναγίνει η ποδοσφαιρική ΑΕΛ ερασιτεχνική στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως είναι και όλα τα άλλα τμήματα που διοικούν, πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από την οικογένεια μας και να τους αντικαταστήσουν επιφανείς λαρισαίοι με επιχειρήσεις, με οικογένεια, με διεύθυνση εργασίας, οι οποίοι να έχουν πραγματική παρουσία στην κοινωνία της Λάρισας και όχι να μην τους γνωρίζει κανείς και το μόνο που κάνουν 24 ώρες το 24ωρο είναι να έχουν κάψει το μυαλό τους στον επίπλαστο κόσμο του facebook και του instagram.

*** Η ανακοίνωση του τμήματος καλοθοσφαίρισης της ΑΕΛ:

«Ως καλαθοσφαιριστές και προπονητές αλλά και ως επαγγελματίες μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΛ, τηρήσαμε την μεταξύ μας υπόσχεση να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Για αυτόν τον λόγο μέχρι τώρα δεν δημοσιοποιήσαμε τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν αλλά και τις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα των μετόχων και της διοίκησης, ότι το μπασκετικό τμήμα θα καλυφθεί οικονομικά και έγκαιρα. Τελικά οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια!!
Συγκεκριμένα όλοι οι παίκτες της ομάδας όπως και το προπονητικό επιτελείο είναι απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν. Πολλοί έχουν πρόβλημα ακόμη και με οδοιπορικά έξοδα, κάποιοι άλλοι απειλούνται με έξωση από τις κατοικίες που τους έχει νοικιάσει η ομάδα λόγω μη καταβολής των ενοικίων ενώ υπάρχουν οφειλές και από την προηγούμενη περίοδο στους καλαθοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.

Όλα αυτά ήταν στα πλαίσια των συμφωνηθέντων μεταξύ παικτών-προπονητών και διοίκησης και δεν έχουν τηρηθεί παρά τις επανειλημμένες μας οχλήσεις, με την πρόφαση ότι δεν έχει εισπραχτεί η χορηγία από το βασικό χορηγό καθώς και άλλες μικρότερες χορηγίες!!!

Εξαιτίας της παραπάνω οικονομικής δυσπραγίας, το σύνολο των παικτών και του τεχνικού επιτελείου έχει φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίζει προβλήματα ακόμα και στην καθημερινή του επιβίωση.

Θέλουμε με την παρούσα ανακοίνωση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Πλέον, κάθε παίκτης-προπονητής, θα πράξει όπως νομίζει ο ίδιος καλύτερα, κοιτάζοντας το συμφέρον του και το καλό της οικογένειάς του.

Μακάρι έστω και καθυστερημένα, οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τους μετόχους και τη διοίκηση να γίνουν πράξη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει.
Καλή χρονιά στον κόσμο της ομάδας και μακάρι η ΑΕΛ ως μεγάλη ομάδα που είναι να βρει το δρόμο της και την ηρεμία της!!

Οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας