Με… απρόοπτα τα εγκαίνια από τον Προκόπη Παυλόπουλο! Έμειναν απ’ έξω βουλευτές και ο γ.γ. του Υπουργείου Πολιτισμού! (ΦΩΤΟ)

Η «Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς» (ΣΓΚΠ) στην οδό Κορίνθου πλησίον της Κολοκοτρώνη, εγκαινιάζεται με μια σειρά εκδηλώσεων. Τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου κτιρίου στην οδό Κορίνθου, όπου γεννήθηκε ο ποιητής το 1859 και θα φιλοξενεί πλέον τη «Στέγη», θα πραγματοποιηθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ωστόσο, από την κατάμεστη αίθουσα, «αποκλείστηκαν» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης, ενώ δεν κατάφεραν να περάσουν την είσοδο ούτε ο γενικός γραμματέας του υπουγείου Πολιτισμού πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι πολίτες και εκπρόσωποι φορέων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν προβλεφθεί θέσεις με αποτέλεσμα να μείνουν έξω! Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα βρισκόνταν πολύς κόσμος. Τελικά, κατάφερε να περάσει μόνο η πρώην υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είχαν δοθεί προσκλήσεις στους βουλευτές. Μιλώντας στο tempo24.news, ο αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός είπε ότι δεν έλαβε πρόσκληση και τόνισε: «Καλύτερη οργάνωση θα περιμέναμε. Καλό θα είναι να μη μιζεριάζουμε την ημέρα εγκαινίων του σπιτιού του Παλαμά».

Πηγή: Tempo24

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας