Γουάλας: «Η ΑΕΛ κάνει καλή σεζόν, υψηλό το επίπεδο στο πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του στη Λάρισα μετά από τρία χρόνια στην Ξάνθη, αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματος, δηλώνει στη Βραζιλία ο Φερνάντο Γουάλας.

Στην Ελλάδα «τριαντάρησε» ο Φερνάντο Γουάλας, ο οποίος μετά από τρεις σεζόν στην Ξάνθη, το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε για δύο χρόνια στη Λάρισα. Στην ομάδα του κάμπου πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, έχοντας παίξει βασικός και χωρίς να αντικατασταθεί στα 17 από τα 22 ματς της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, αλλά και το μέλλον του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο θέμα που φιλοξενεί τις δηλώσεις του, εκτενής αναφορά γίνεται και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα, με τους Βραζιλιάνους να τη συγκρίνουν με αυτή που υπάρχει σε αυτά της «χώρας του καφέ».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Φερνάντο Γουάλας στο «Goal Brazil»:

«Κάνουμε καλή σεζόν μέχρι τώρα. Η ομάδα ψάχνει κανονικότητα στο πρωτάθλημα και είναι ακόμα ζωντανή στο κύπελλο. Η ομάδα δουλεύει καλά για να ολοκληρωθεί η σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι για να βοηθήσω την ΑΕΛ να πετύχει τους φετινούς στόχους της. Το ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσιάζει ανάπτυξη και το επίπεδο είναι υψηλό. Είναι απαραίτητο να διατηρούμε σε καλό επίπεδο όλον αυτόν τον καιρό.

Άφησα το ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ νέος, ήμουν μόλις 19 ετών, μετά από μια καλή παρουσία στο Κόπα Σάο Πάουλο το 2005 με τη Σάο Κάρλος, την ομάδα που με ανέδειξε. Επιθυμώ μια μέρα να γυρίσω στη Βραζιλία. Ωστόσο τώρα η σκέψη μου είναι εδώ στην Ελλάδα και στη Λάρισα».

Πηγή: sdna.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας