ΑΕΛ: «Κορόιδευε στις προπονήσεις ο Μπάμπιτς, η πιο αποτυχημένη μεταγραφή»

Καυστική ανακοίνωση από τη Λάρισα κατά του Σίνισα Μπάμπιτς, για τον οποίο αναφέρει ότι… κορόιδευε στις προπονήσεις και ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή της διοίκησης Κούγια!

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός κατέθεσε προσφυγή κατά της Λάρισας η οποία θα εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα, ενώ οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον Σέρβο κι εκτόξευσαν «βολές» εναντίον του. Ο Μπάμπιτς κατέγραψε μόλις 2 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στο εξάμηνο που βρίσκεται στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά τη λύση των συμβολαίων των Navarro, Kontor, Γιαννιτσάνη, Κούσα και τον δανεισμό του Κρητικού, παικτών που κατά την τεχνική ηγεσία και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ αδυνατούσαν να προσφέρουν στο επίπεδο που η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμούσε, λύθηκε και το συμβόλαιο ενός παίκτου, ο οποίος δεν προσέφερε το παραμικρό στην ΑΕΛ και ο οποίος στην κυριολεξία κορόιδευε σε προπονήσεις και στους αγώνες, του Sinisa Babic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ με περγαμηνές από την παρουσία του στην ιστορική Βοϊβοντίνα και ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή από τότε που η τωρινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ έχει τις τύχες της ιστορικής μας ομάδος στα χέρια της.

Πηγή: sdna

Δείτε επίσης

Βρείτε μας