Απίστευτο: Αρνί εθίστηκε στο τσιγάρο!

Στις μέρες μας δεν είναι μυστικό πως το τσιγάρο είναι εξαιρετικά βλαβερό για την υγεία, καθώς το γράφουν ακόμα και τα πακέτα με τον πιο σαφή τρόπο. Μόνο που κανείς δεν έχει ενημερώσει αυτό το έρμο το αρνάκι στην Ινδία, το οποίο λατρεύει τον καπνό και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Ο εθισμός του αρνιού στη νικοτίνη είναι τέτοιος, που αποστρέφει πια τη μουσούδα του από το αγαπημένο του φαγητό, τα λαχανικά, προτιμώντας να καταναλώνει αποκλειστικά καπνό.

Οι κτηνοτρόφοι της Ινδίας χρησιμοποιούν τον καπνό στα αρνιά, καθώς έχουν δει πως καθαρίζει τον οργανισμό τους από παράσιτα και σκουλήκια. Με καπνό θεραπεύουν και πολλές παθήσεις των ζώων, μόνο που αυτό το αρνί …ξέφυγε!

Καταπίνει ακόμα και τσιγάρα με το φίλτρο τους! Αυτό έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα και ο ιδιοκτήτης του την εξαργυρώνει όπως μπορεί. Δίνει συνεντεύξεις για το αρνί που γλείφει μανιωδώς τα άδεια πακέτα τσιγάρων και μασά τον καπνό σαν καουμπόης της Άγριας Δύσης.

Αυτό που, δυστυχώς, αγνοεί, είναι πως το μασούλημα του καπνού είναι εξαιρετικά κακό για ένα ζώο, όπως είχε δείξει έρευνα του 2011, που μελέτησε τις επιπτώσεις της κατανάλωσης νικοτίνης τόσο σε ζώα όσο και ανθρώπους.

Πηγή: newsbeast

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας