Βίντεο-σοκ: Νοσοκόμες κακοποιούν άρρωστο βρέφος και γελάνε!

Aπολύθηκαν και δεν θα ξαναδουλέψουν σε τμήμα Υγείας…

Αγανάκτηση και οργή επικρατεί για τρεις Σαουδάραβες νοσηλεύτριες που τραβάνε βίντεο τους εαυτούς τους να γελάνε την ώρα που η μία πιέζει με δύναμη το πρόσωπο ενός νεογέννητου μωρού, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οι γονείς του μωρού έμαθαν για αυτή τη αποτρόπαια θεραπεία, μόλις το βίντεο ανέβηκε online και άρχισε να διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο δείχνει μια από τις νοσοκόμες να πιάνει το λαιμό και το μέτωπο του μωρού και να «ζουλάει» δυνατά το πρόσωπο του ανήμπορου βρέφους, την ώρα που συναδέλφισσές της «χαχανίζουν».

Οι νοσοκόμες, οι οποίες δεν κατονομάζονται, απολύθηκαν για κακομεταχείριση βρέφους αμέσως μόλις εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν.

Επίσης, οι ιατρικές άδειες τους έχουν πλέον ανακληθεί και απαγορεύεται να ασκήσουν πάλι το επάγγελα τους σε άλλους τομείς της Υγείας.

Ο πατέρας του μωρού, δήλωσε στα Σαουδαραβικά ΜΜΕ ότι το παιδάκι του βρισκόταν στο νοσοκομείο για δέκα ημέρες για θεραπεία μιας λοίμωξης στο ουροποιητικό σύστημα και ήταν συγκλονισμένος όταν είδε το βίντεο στα κοινωνικά μέσα.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας