«Ντου» της αστυνομίας στη Γιάννουλη: Παρήγγειλαν εσπρέσσο πριν δεχθούν την έφοδο!

Απίστευτο αυτό που συνέβη χθες το πρωί κατά την διάρκεια εφόδου της αστυνομίας σε σπίτι στη Γιάννουλη Λάρισας, όπου σε ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο υπνοδωματίου βρέθηκε να κρύβεται 62χρονος Λαρισαίος φυγόδικος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τι Νέα Λάρισα;» λίγο πριν εισβάλλουν οι αστυνομικοί στο σπίτι για να συλλάβουν τον φυγόδικο, μια κυρία από το σπίτι, γύρω στις 7 το πρωί, είχε παραγγείλει καφεδάκια εσπρέσσο να της σταλούν με delivery, χωρίς να γνωρίζει ότι η αστυνομία τους την είχε στήσει απέξω.

Μόλις έφτασε ο ντελιβεράς στο σπίτι, είδε εμβρόντητος τις δυνάμεις της αστυνομίας που είχαν περικυκλώσει την περιοχή, και χωρίς να ξέρει τι συνέβαινε, προσπάθησε να πλησιάσει ώστε να παραδώσει τους καφέδες.

«Τι θέλεις εσύ εδώ, παλικάρι;», τον ρώτησαν οι αστυνομικοί και ο ντελιβεράς τρομαγμένος απάντησε «έφερα τα καφεδάκια που μου παρήγγειλαν». «Πάρτα και σήκω φύγε από δω, δεν βλέπεις τι γίνεται;» και με αυτήν την προτροπή των αστυνομικών έληξε άδοξα η επιχείρηση delivery εσπρέσσο για τον νεαρό ντελιβερά.

Όπως ήταν φυσικό, η αστυνομία δεν επέτρεψε στον ντελιβερά να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού καθώς θα τους χαλούσε την έφοδο, η οποία ξεκίνησε αμέσως μετά την απομάκρυνση του.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας