Όλα τα προϊόντα ΘΕΣγάλα… Στην πόρτα σου!

Ένα ακόμα καινοτόμο βήμα στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή από το Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα. Παράλληλα με τη λειτουργία της Συνεταιριστικής γωνιάς «ΘΕΣγάλα συν» στην οδό Φαρσάλων 6 στη Λάρισα, ο καινοτόμος Συνεταιρισμός προσφέρει επίσης τη δυνατότητα δωρεάν διανομής κατ’ οίκον όλων των προϊόντων του μέσω της υπηρεσίας διανομής «Το θες σπίτι σου».

Έτσι ο καταναλωτής μπορεί να κάνει τις αγορές του είτε τηλεφωνικά μέσω της γραμμής 18140 με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο, είτε μέσω σταθερού τηλεφώνου 2410 554658, όπως και διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στη διεύθυνση eshop.thesgala.gr και να παραλαμβάνει τα προϊόντα του, χωρίς επιπλέον χρέωση στην πόρτα του!

H υπηρεσία διανομής «Το θες σπίτι σου» λειτουργεί κάθε μέρα από τις 11.00 το πρωί έως τις 13.00 μετά το μεσημέρι και από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 22.00 το βράδυ. Οι τηλεφωνικές και διαδικτυακές παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιούνται 24ώρες το 24ωρο. Η μεταφορά και διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται σε ειδικές θήκες υπό συνθήκες ψύξης σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας για μεταφορά ευπαθών προϊόντων. Παράλληλα δημιουργήθηκαν δύο νέες συσκευασίες γάλακτος ενός λίτρου (πλήρες και ελαφρύ), του ίδιου φρέσκου γάλακτος που εμπιστεύτηκαν οι καταναλωτές στους Αυτόματους Πωλητές. Συσκευασίες τις οποίες οι καταναλωτές μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν στο σπίτι τους, μαζί και με τα υπόλοιπα προϊόντα.


Τα νέα καταστήματα – παντοπωλεία «ΘΕΣγάλα συν» που υποστηρίζονται από την υπηρεσία «Το θες σπίτι σου», διαθέτουν τρόφιμα, συσκευασμένα και μη, τα οποία προέρχονται από συνεταιρισμούς και τοπικούς παραγωγούς. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».
Σε πρώτη φάση, τα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν» θα διαθέτουν πάνω από 115 κωδικούς προϊόντων οι οποίοι αφορούν σε όλα τα γνωστά προϊόντα ΘΕΣγάλα, αλλαντικά από βόεια κρέατα των παραγωγών του ΘΕΣγάλα, τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα και με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «γάλα ελάςς», προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών ‘Μολών Λαβέ’ της Λακωνίας, και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας