Γιατρός έγραψε σε γυναίκα με κατάθλιψη… οργασμούς

Μια γυναίκα από την Αυστραλία πήγε σε ένα γιατρό προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα κατάθλιψη από τα οποία υπέφερε.

Η γυναίκα αυτή αναζητούσε επί δεκαετίες λύση στο πρόβλημα της με την ανορεξία, το θυμό, το άγχος και τις αιφνίδιες αλλαγές διάθεσης.

Ο γιατρός που την εξέτασε διέγνωσε διπολική διαταραχή τύπου 2 που είναι ένας συνδυασμός επεισοδίων κατάθλιψης και ήπιας μανίας, χωρίς να παρατηρούνται έντονες εξάρσεις μανίας ή μεικτά επεισόδια.
Σύμφωνα με την ίδια ο γιατρός εκτός από τα φάρμακα, την αποχή από το αλκοόλ και την πιο έντονη σωματική άσκηση – όπως προτείνεται σε αυτές τις περιπτώσεις – της πρότεινε να κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορούσε καθώς οι οργασμοί βελτιώνουν τη διάθεση.

Η ίδια, σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ, ακολούθησε κατά γράμμα και την τελευταία συμβουλή του ανακαλύπτοντας με έκπληξη ότι η σχεδόν καθημερινή σεξουαλική επαφή με τον σύζυγός της και πατέρα των τριών παιδιών της την βοήθησε να βελτιώσει τη διάθεσή της.

Η ίδια διευκρινίζει ότι δεν χρειάζεται κάθε φορά να ολοκληρώνουν τις επαφές τους αλλά είναι αρκετό να παίζουν και να αγκαλιάζονται.

 

πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δείτε επίσης

Βρείτε μας