18 χρόνια κάθειρξη στον 70χρονο Βολιώτη που βίαζε την εγγονή του

Καταπέλτης ήταν η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καρδίτσας στον 70χρονο από τον Βόλο, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη εγγονή του! Ο αδίστακτος παππούς, που ήταν προφυλακισμένος από τον περασμένο Μάρτιο, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και επέστρεψε στο κελί του.

Η ανατριχιαστική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Νοέμβριο του 2016, όταν το ανήλικο κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε την φρίκη που βίωνε στους γονείς του, που το ρώτησαν για ποιο λόγο φοβόταν τον παππού του. Μετά την κατάθεσή της στην Αστυνομία, η μικρούλα εξετάστηκε από ψυχολόγους που βρήκαν σαφή όσα υποστήριξε και πλήρη διαύγεια πνεύματος. Ο 70χρονος συνελήφθη και, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα και αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατηγόρησε τον γιο του και την οικογένειά του για  σκευωρία λόγω οικογενειακών διαφορών με σκοπό να του πάρουν την περιουσία! Μετά την καταδίκη του, ο 70χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας