Ζωή στο Επιμελητήριο! Με «αέρα» και αποφασιστικότητα η υποψηφιότητα της Ζωής Ευαγγέλου στο πλευρό του Αδάμ

Καταξιωμένη Λαρισαία επιχειρηματίας και δυναμική προσωπικότητα η Ζωή Ευαγγέλου χτυπά την πόρτα του Επιμελητηρίου Λάρισας αποφασισμένη στο πλευρό του Δημήτρη Αδάμ να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συναδέλφους της στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου από το 1990 και τo home project Ζωή Ευαγγέλου, αριθμεί οκτώ καταστήματα με είδη σπιτιού, σε όλη την Ελλάδα (Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα, Λαμία, Βέροια, Σέρρες, Χαλκίδα και Πάτρα).

Ιδού πως αιτιολογεί η ίδια την απόφαση της να λάβει μέρος στην εκλογική αναμέτρηση για το Επιμελητήριο:

«Η απόφαση μου να κατέβω υποψήφια στις προσεχείς εκλογές βασίζεται στην πεποίθηση μου ότι σε μια εποχή τεράστιων οικονομικών ανακατατάξεων, τα τοπικά επιμελητήρια μπορούν και πρέπει να συμβάλουν προς την κατεύθυνση αλλαγής νοοτροπίας και προσαρμογής των επιχειρήσεων, στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η παγκοσμιοποίηση. Και στην προσπάθεια αυτή πρέπει όλοι μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.»

*Η Ζωή Ευαγγέλου είναι υποψήφια στις εκλογές για το Επιμελητήριο Λάρισας με τον συνδυασμό «Νέα Επιμελητηριακή Δράση» με επικεφαλής τον Δημήτρη Αδάμ στο Εμπορικό τμήμα.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας