800 δρομείς έτρεξαν στον 15ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα με χορηγό την Exalco (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Για 15η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Τυρνάβου, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου «Τύρναβος- Λάρισα» με μεγάλο χορηγό την Exalco.

Όπως μας δήλωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μιχάλης Αναστασίου «φέτος αναβαθμίσαμε τον Ημιμαραθώνιο προσθέτοντας για πρώτη φορά τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Οι συμμετοχές των δρομέων έφτασαν τα 800 άτομα και πιστεύουμε του χρόνου να έχουμε και απευθείας δορυφορική κάλυψη του αγώνα.

Μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, φιλοδοξούμε να είμαστε η τρίτη πόλη που διοργανώνει τέτοιους αγώνες και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την EXALCO, τον μεγάλο χορηγό που είναι πάντα δίπλα μας σε μεγάλους αγώνες και προσωπικά τον κ. Καντώνια».

Ο πρόεδρος της EXALCO κ. Γιάννης Καντώνιας μας δήλωσε πως στέκεται πάντα αρωγός στο δήμο Λαρισαίων και σε μεγάλες διοργανώσεις.

 

Φωτό: Πάολα Μπανάκα

Της Χριστίνας Ανδρέου

Δείτε επίσης

Βρείτε μας