Νεαρός έβγαλε τα ρούχα και έκανε την ντουλάπα… θερμοκήπιο!

Για μια ακόμη φορά, αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας έφτασαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για να βάλουν στο χέρι ένα νεαρό έμπορο ναρκωτικών ο οποίος είχε αδειάσει από τα ρούχα του τη ντουλάπα του σπιτιού του και την είχε μετατρέψει σε… θερμοκήπιο για υδροπονική κάνναβη!

Κατά την διάρκεια της οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών, ο 26χρονος Έλληνας εντοπίστηκε κοντά στην κατοικία του, συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου βρέθηκε το ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο παραγωγής skunk μέσα στη ντουλάπα. Εκεί κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που αποτελούνταν από υγρασιόμετρα, λαμπτήρα θέρμανσης, ανεμιστήρα, σωλήνα εξαερισμού και άλλα εξαρτήματα, καθώς και πέντε δενδρύλλια
κάνναβης ύψους ως 0,40 εκατοστών που καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Αυτά που άφησαν έκπληκτους τους αστυνομικούς, όμως, ήταν το εμπλουτισμένο με χασίς… βούτυρο που είχε φτιάξει ο 26χρονος! Συγκεκριμένα, βρήκαν μέσα στο… ψυγείο 733 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή βουτύρου και 126 γραμμάρια κάνναβης εμποτισμένης με βούτυρο, ενώ σε άλλους χώρους του σπιτιού ανακάλυψαν 51 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά!

Ο δράστης, από την κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 200 ευρώ προερχόμενα από την πώληση των προϊόντων του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας