Διαμάντος: Να ξαναφτιάξουμε τη φάτνη που μας γεμίζει ελπίδα και δύναμη

Ευθύνες για τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς τη φάτνη της Κεντρικής πλατείας Λάρισας, ρίχνει προς την Δημοτική Αρχή ο επικεφαλής της Νέας Λάρισας, κ. Ντίνος Διαμάντος, μέσα από ανακοίνωση του. Παράλληλα, ο κ. Διαμάντος καλεί τους πολίτες να δώσουν το παρόν στην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Μύλο του Παππά, για να βοηθήσουν όλοι στην δημιουργίας νέας φάτνης.
Αναλυτικά:
Τα αποκαΐδια της Φάτνης και η ολοσχερής καταστροφή των ιστορικών χειροποίητων κούκλων του ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ ήταν μία προκλητική ενέργεια ορισμένων «γνωστών αγνώστων» (σύμφωνα με δήλωση του Αντιδημάρχου κου Σούλτη) που εξόργισε και στεναχώρησε όλους τους πολίτες αυτής της πόλης.
Δεν μπορούμε όμως να μην καταλογίσουμε και ευθύνες κατ’ επανάληψη αμέλειας στη Δημοτική αρχή. Αφού, φαινόμενα ζημιών και κλοπής είχαμε και πέρυσι.
Προφανώς, δεν έλαβε κανένα μέτρο φύλαξης.
Προφανώς, δεν έλαβε κανένα ιδιαίτερο μέτρο ειδικά την 6/12 που είναι μία μέρα γνωστή για τις διαδηλώσεις των «γνωστών αγνώστων» με επικινδυνότητα βανδαλισμών.
Ελπίζουμε ότι έστω και τώρα θα λάβει μέτρα. Και δεν θα πάει χαμένος ο κόπος της Φωτεινής Καλούδη και των εθελοντών που με πείσμα και μεράκι θα ξαναφτιάξουν τη Φάτνη.
Ας δώσουμε λοιπόν όλοι το παρόν στο κάλεσμα της Φωτεινής και του Δημοτικού Κουκλοθίασου Τιριτόμπα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο προαύλιο του Μύλου του Παππά, μπροστά από το Κουκλοθέατρο.
Να ξαναφτιάξουμε τη Φάτνη μας.
Γιατί η ταπεινή Φάτνη του Χριστού μας γεμίζει ελπίδα και δύναμη και αλληλέγγυα Αγάπη.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας