Παρουσιάστρια παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά σε πείραμα χημείας σε ζωντανή μετάδοση (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Στον «αέρα» τηλεποτικού show σε κανάλι της Αυστραλίας βρέθηκε ένας γνωστός youtuber και χημικός, Jacob Strickling, με σκπό να παρουσιάσει ένα χημικό πείραμα, που περιελάμβανε την ανάμειξη υγρού αζώτου με αναψυκτικότύπου cola.

To πείραμα, που έλαβε χώρα, στην τηλεοπτική εκπομπή «Studio 10», ο επιστήμονας αποφάσισε να εμπλέξει και τις δύο καλλίγραμες παρουσιάστριες,όμως τα πράγμτα παραλίγονα ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Ενώ, ο Strickling έδειχνε στη μία γυναίκα, τον τρόπο για να κρατήσει σωστά τα μπουκάλι με τα δύο υγρά, εκείνη σε μία στιγμή απροσεξίας, το γύρισε ανάποδα, με αποτέλεσμα να αναμειχθούν οι δύο ουσίες, χωρίς οι παρευρισκόμενοι να πάρουν αποστάσεις ασφαλείας.

Δευτερόλεπτα μετά, το μπουκάλι εκτοξεύεται σαν μίνι πύραυλος, περνώντας εκατοστά δίπλα από το πρόσωπο της έντρομης παρουσιάστριας, κατεδαφίζοντας στη συνέχεια ολόκληρο κλαδί από διπλανό δέντρο.

Τα πειράματα κρύβουν -δυσάρεστες- εκπλήξεις, ενίοτε, και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα είχε συμβεί αν το μπουκάλι- «πύραυλος» είχε χτυπήσει το κεφάλι της γυναίκας.

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας