Ο Δημήτρης Κατσαρός τους συγχαίρει και τους δυο – «Εύχομαι να δικαιώσει τους συναδέλφους» το σχόλιο για τη διάδοχό του Νικολέττα Μπασδέκη…

Δήλωση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτρη Κατσαρού για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Συγχαρητήρια στη νέα Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη για την εκλογική  επιτυχία της. Εύχομαι να δικαιώσει τους συναδέλφους, που εξέφρασαν την  εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό της.

Συγχαίρω επίσης τον κ. Αντώνη Γραβάνη  για τον πρωτοποριακό και σοβαρό προεκλογικό αγώνα που έδωσε. Αγωνίστηκε, όπως πάντα, με γνώμονα τις αρχές και το έργο του. Συγχαρητήρια βεβαίως στις εκλεγείσες και εκλεγέντες συναδέλφους που αποτελούν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας για την τετραετία 01-01-2018 ως 31-12-2021.

Μαζί με τη νέα Πρόεδρο καλούνται, με ενωτικό πνεύμα και συνεχή σκληρή προσπάθεια, να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου και της Δικαιοσύνης. Ειλικρινά τους εύχομαι καλή δύναμη στη προσπάθειά τους αυτή. Τέλος, πολλές και θερμές ευχαριστίες οφείλω στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής  των εκλογών, που ανταποκρίθηκαν με πληρότητα και συνέπεια στις δυσκολίες της  διπλής εκλογικής διαδικασίας.»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Δείτε επίσης

Βρείτε μας