«Χαρμάνια» οι οπαδοί της ΑΕΛ! Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι στην Κέρκυρα

«Θύμα» της απεργίας των ναυτεργατών στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας έπεσε η αναμέτρηση των Φαιάκων με την ΑΕΛ που δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά!

Η απεργία που είχαν αρχίσει από τις προηγούμενες ημέρες οι ναυτεργάτες στα λιμάνι της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας είναι η αιτία που η αναμέτρηση της Κέρκυρας με την ΑΕΛ για την 10η αγωνιστική δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά. Αν και η απεργία λύθηκε τα ξημερώματα τα συνεργεία της Nova δεν ταξίδεψαν για το νησί των Φαιάκων!

Σε επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή και η οποία κοινοποιήθηκε και στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ναυτιλίας, στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, στον Α’ και Β’ υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος και στη διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας, οι ναυτεργάτες αναφέρουν: «Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις και πλήθος εγγράφων όπου σας έχουμε γνωρίσει τα αιτήματα και τις προτάσεις μας, εν εξελίξει της κλιμάκωσης της τοπικής απεργίας, ζητάμε άμεσα να μας γνωρίσετε εγγράφως τις θέσεις του ΥΝΑΝΠ σχετικά με την επαναφορά της ωριαίας διακοπής στην πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας. Την καταβολή του επιδόματος νυκτερινής εργασίας. Την κατάργηση της υποπαραγράφου ΙΣΤ2 του νόμου 4524/2014 της μεταφοράς διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία».

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας