Μανιάτης από Λάρισα: Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τους 150.000 ψηφοφόρους

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της επαφής του με τους πολίτες για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος στο νέο προοδευτικό κίνημα, ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται σήμερα τη Λάρισα, όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μανιάτης έκανε μια γενική παρατήρηση λέγοντας ότι » έχω γυρίσει το σύνολο της χώρας και το μήνυμα που υπάρχει από όλους τους προοδευτικούς πολίτες είναι ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον για την μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να δημιουργήσουμε την δημοκρατική παράταξη. Και μια βεβαιότητα ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον αριθμό των 150.000 ψηφοφόρων την Κυριακή στις 12 Νοεμβρίου, έτσι ώστε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι είμαστε παρόντες και γινόμαστε ξανά πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού της χώρας. Η  κοινωνία και οι πολίτες απαιτούν να είμαστε ενωμένοι και μετά τις εκλογές».

Μεταξύ άλλων ο κ. Μανιάτης ανέφερε πως » είναι ένα μήνυμα που θα απευθυνθεί και στον Αλέξη Τσίπρα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίοι, ο καθένας για τους λόγους του αρέσκονται και θέλουν να αντιμετωπίζουν τον πολιτικό μας χώρο ως δικό τους συμπλήρωμα. Στόχος δικός μας είναι να οδηγήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα σε στρατηγική ήττα γιατί στην πραγματικότητα έχουν διασύρει πολιτικά και έχουν εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες και τις προοδευτικές αξίες».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας