Έπεσαν τα πρώτα χιόνια! (ΦΩΤΟ)

Ο καιρός παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση από το πρωί της Δευτέρας (23.10.2017), με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας να είναι σε ισχύ.

Ο καιρός θα είναι άστατος αυτήν την εβδομάδα, με τον «Δαίδαλο» να σαρώνει ήδη πολλές περιοχές στη Δυτική Ελλάδα.

Στο χιονοδρομικό στο Βίτσι Καστοριάς, σε υψόμετρο 1.850 μέτρα, τα πάντα ντύθηκαν στα… λευκά!

Στη Θεσσαλονίκη ξέσπασε σφοδρή καταιγίδα μετά τις 21:30. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πολλοί κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Νωρίτερα, στην Πάτρα εκδηλώθηκε έντονη βροχή με πολύ δυνατούς ανέμους. Έπεσαν δέντρα και κλαδιά σε Μονοδένρι, Θεμιστοκλέους και Σωσιπάτρου κ.α. ενώ σε τρεις αντλήσεις στο Νέο Δρόμο κλήθηκε η πυροσβεστική.

Λόγω της έντασης των ανέμων και της ισχυρής βροχόπτωσης η ορατότητα ήταν αδύνατη σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός μέτρου ενώ πλημμύρισαν βενζινάδικα στην εθνική οδό.

Χαλάζι στην Πάργα

Το πρωί ισχυρή βροχόπτωση έπληξε την Ήπειρο συνοδευόμενη και από ανέμους. Κατταρρακτώδης βροχή στην Πρέβεζα και την Πάργα. Μάλιστα στην Πάργα έπεσε και χαλάζι.

Βροχή και προβλήματα στη Θεσσαλονικη

Νωρίς το πρωί έβρεχε και στη Θεσσαλονίκη, με τα φαινόμενα να είναι έντονα ανά περιοχές, προκαλώντας προβλήματα στους οδηγούς.

Μάλιστα, όχημα εξετράπη της πορείας του στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης πριν το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς ανατολικά, ενώ πριν τον κόμβο Πανοράματος ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο, λόγω μηχανικής βλάβης. Επίσης λόγω της κακοκαιρίας ήταν πολύ αυξημένη το πρωί η κίνηση στο οδικό δίκτυο.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας