Περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα

Περιοδεία σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα θα πραγματοποιήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα σήμερα, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συνέντευξη Τύπου σε ΜΜΕ, πολίτες και φορείς της πόλεις.

Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην εκδήλωση «Φτιάξε εσύ την #smartcity σου», που διοργανώνεται από στελέχη από Αθήνα και Θεσσαλία που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Κύριοι ομιλητές στη συζήτηση για τις «Εξυπνες Πόλεις». θα είναι οι κ.κ Σταύρος Κωνσταντινίδης, Βασίλης Χαρόπουλος και o Κίμωνας Χατζημπίρος.

Το Σάββατο το πρωί θα βρίσκεται στη Λάρισα, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης Απόστολο Καλογιάννη στο Δημαρχείο. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συνάντηση με φορείς, πολίτες και δημοσιογράφους. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα μεταβεί στην Καρδίτσα όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο και θα επισκεφθεί την 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας