Το… άγνωστο περιστατικό! Και αστυνομικός με φανέλα του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι εικόνες με τον ξυλοδαρμό φίλου του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης”, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, έχουν σοκάρει τους πάντες. Ένα δημοσίευμα όμως αποκαλύπτει ένα άλλο περιστατικό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. “Πρωταγωνιστής”, ένας αστυνομικός.

Το αποκλειστικό της εφημερίδας “Κοινωνική” φέρνει στην επιφάνεια ένα νέο περιστατικό που έγινε έξω από το “Γ. Καραϊσκάκης” -στο ματς της Εθνικής Ελλάδας- τη στιγμή που ένας φίλαθλος προσπάθησε να μπει εντός γηπέδου, φορώντας και αυτός φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στη ΓΑΔΑ τέσσερα άτομα για τον ξυλοδαρμό του οπαδού στον αγώνα της Εθνικής

Μάλιστα, αναφέρεται πως το συγκεκριμένο άτομο ήταν αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας.
Διαβάστε το χαρακτηριστικό δημοσίευμα από το koinoniki.gr

“Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες με το ξύλο στις εξέδρες του γηπέδου «Καραϊσκάκης» στον αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ. Από τη μέρα εκείνη και μετά γράφονται πολλά… ενώ θέση πήρε και η Κυβέρνηση για τα γεγονότα.

Αυτό όμως που θα σας αποκαλύψει σήμερα η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, δεν γράφτηκε πουθενά.

Αντίστοιχο περιστατικό, με αυτό που όλοι είδαν στις εξέδρες του γηπέδου, έγινε και στον περιβάλλοντα χώρο του «Καραϊσκάκης»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, έξω από τη Θύρα 7, κάποιος άλλος φίλαθλος, έφερε και ο ίδιος φανέλα του Παναθηναϊκού, προσπαθώντας να εισέλθει στο γήπεδο.

Δεν μπόρεσε όμως… καθώς τον αντιλήφθηκε έγκαιρα η Αστυνομία και τον εμπόδισε.

Το απίστευτο είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος φίλαθλος ήταν αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας!”

ΠΗΓΗ: koinoniki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας