Αποστόλου: Μονόδρομος για την κυβέρνηση η ανασυγκρότηση του αγροτικού χώρου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

«Βρισκόμαστε στη Λάρισα στην καρδιά του αγροτικού κόσμου» τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, στην ομιλία του για την Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγή Ανασυγκρότησης.

Ο κ. Αποστόλου, μεταξύ άλλων ανέφερε «είμαστε στο τέλος του δρόμου που μας βγάζει από την κρίση και σε αυτό το δρομολόγιο, η Θεσσαλία, έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αποτελεί μονόδρομο για την κυβέρνηση η ανασυγκρότησε του αγροτικού χώρου και εμείς καλούμαστε να την υπηρετήσουμε. Στόχος μας είναι ο αγροτικός χώρος να υπηρετήσει την κοινωνική συνοχή της υπαίθρου».

Στο πλαίσιο της συνεδρίας ομιλητές είναι και οι κ.κ. Γιάννης Τσιρώνης , Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης  Κόκκαλης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Κατερίνα Παπανάτσιου , Υφυπουργός Οικονομικών, Χαράλαμπος Κασίμης, Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, ενώ συντονίζει ο Γιώργος Λαδόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης.

 

Παράλληλα στο χώρο του «Imperial» πραγματοποιείται και συνεδρία με θέμα «Επιχειρηματικότητα, Επενδύσεις και Αναπτυξιακή Πολιτική», με ομιλητές τους κ.κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Χρήστος Στάικος, Πρόεδρος Enterprise Greece, ενώ συντονίζει ο Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

(ΦΩΤΟ: Πάολα Μπανάκα)

Δείτε επίσης

Βρείτε μας