Το Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών στη Λάρισα θα εγκαινιάσει αύριο ο υπουργός Οικονομίας

Το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην Λάρισα (Αεροδρομίου 13) θα επισκεφθεί αύριο ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία που ξεκινάει αύριο.
Μετά από την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία, τώρα είναι η σειρά των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας να υποδεχτούν το πανελλαδικό δίκτυο, που αναπτύσσει η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, εφαρμόζοντας σχετική απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στόχος του δικτύου είναι η παροχή ολοκληρωμένης πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης σε υπερχρεωμένους οφειλέτες, που χρωστούν είτε στις τράπεζες ή στο δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία. Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους σε ζητήματα, όπως ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών, ο Νόμος Σταθάκη – Κατσέλη, ο Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, η προστασία από κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και πώληση δανείων σε funds κοκ.

 

Πηγή: euro2day.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας