Η εξοργιστική απάντηση καθηγητή που ντρόπιασε τη μαθήτρια του… Επειδή εργάζεται σε σούπερ μάρκετ

Ο αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε μια νεαρή εργαζόμενη γυναίκα σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας και τον καθηγητή της από το σχολείο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μετά τη δημοσιοποίησή του από τη Μαίρη Κάργα στο facebook έχει προκαλέσει σίγουρα οργή αλλά και προβληματισμό .

Η κ. Κάργα διηγείται χαρακτηριστικά:

«Συνέβη σε κεντρικό supermarket της Πάτρας (όπως μου μεταφέρθηκε από παρόντες στο συμβάν): Mε χαρά υπάλληλος αναγνωρίζει τον καθηγητή της από το σχολείο, τον οποίο εξυπηρετούσε και του λέει χαριτολογώντας: «αλλά κε καθηγητά μου βάλατε χαμηλό βαθμό…». Με περισσό θράσος ο κατά τα άλλα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ γυρίζει και της λέει «για αυτό είσαι εκεί» εννοώντας προφανώς ότι εργάζεται στο supermarket και όχι στη ΝΑSA.

Και αναρωτιέμαι:

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ; Αλήθεια τι διδάσκει αυτός ο κατά τα άλλα «καθηγητής» στους μαθητές του, στα παιδιά μας;

ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ;

Τι κι αν είχε δυο μέτρα μπόυ ο εν λόγω κύριος, είχε επίπεδο στο μείον άπειρον με «επιστημονικούς όρους».

Κάτι τέτοιοι αισθάνομαι ότι μας κλέβουν το οξυγόνο και κυρίως ξεσκίζουν την ψυχολογία νέων ανθρώπων, που μπορεί να μην ήταν και οι πρώτοι μαθητές, αλλά είναι εργατικοί, τίμιοι, χαμογελαστοί, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ….

Αναρωτιέμαι πως μπορούμε όλους αυτούς τους ΤΟΞΙΚΟΥΣ να τους εξολοθρεύσουμε;

Τυχερός ο κύριος που δεν ψώνιζα εκείνη τη στιγμή κοντά του για να τον ακούσω και να του πω δυο κουβέντες…»

Πηγή: thebest.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας