Ασφαλτοστρώσεις σε Ιπποκράτη και Αμπελοκήπους – Ο Καλογιάννης στις συνοικίες

Στα έργα αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης και πλήρους ασφαλτόστρωσης που εκτελεί η ΔΕΥΑΛ στις δυο συνοικίες, βρέθηκε  ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης

Στις συνοικίες του Ιπποκράτη (Πέρα Μαχαλά) και των Αμπελοκήπων (Ταμπάκικα), βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο δήμαρχος Λαρισαίων και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Απόστολος Καλογιάννης, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των έργων που εκτελεί η ΔΕΥΑΛ για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης.
Ειδικότερα, μετά την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης τα έργα ολοκληρώνονται με την ολική αποκατάσταση των οδοστρωμάτων. Σημειώνεται ότι τα έργα στους Αμπελοκήπους και σε τμήμα της συνοικίας Ιπποκράτη είναι προϋπολογισμών  1.700.000€ και 1.736.000€ αντίστοιχα.


Ετσι, πλέον σε αυτές συνοικίες, πέραν από την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ποιοτικότερο νερό, ελαχιστοποίηση βλαβών στο δίκτυο κ.α.), οδικό δίκτυο., ασφαλτοστρώνονται πλήρως και οι δρόμοι. Σημειώνεται ότι έχει ήδη δημοπρατηθεί το έργο αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης και στο υπόλοιπο τμήμα της συνοικίας του Ιπποκράτη , προϋπ. 1.875.000€.
Μέσα στον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου προϋπ. 3.110.000€, και στην οδό Φαρσάλων προϋπ.  700.000€.
Επίσης, εντός έτους θα ξεκινήσουν και οι εργασίες αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στις οδούς Ηπείρου, 28ης Οκτωβρίου και Μανδηλαρά,  προϋπ.  850.000€ και 350.000€.


Στις αρχές του 2018 θα ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στο υπόλοιπο τμήμα της συνοικίας των Αγ. Σαράντα, προϋπ. 2.000.000€
Τέλος, συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης δικτύων στη συνοικία του Σιδηροδρομικού Σταθμού, προϋπ. 700.000€
Ο κ. Καλογιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών και τον προγραμματισμό της ΔΕΥΑΛ, υποστηρίζοντας ότι την περίοδο 2015- 2019 η ΔΕΥΑΛ θα έχει εκτελέσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα έργων προυπολογισμού 25 περίπου εκατ. ευρώ.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων συνοδεύονταν από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Θ. Καφφέ, τους αντιδημάρχους κ.κ. Γ. Ζαούτσο και Δημ. Μαβίδη, υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΛ και στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας