Δικηγορικός Σύλλογος: Υποψήφιος Σύμβουλος στο πλευρό του Γραβάνη ο Β. Βράκας

Την συμμετοχή του ως υποψήφιος Σύμβουλος και την υποστήριξη του στον Αντώνη Γραβάνη, για την θέση του Προέδρου Δικηγόρων, στις εκλογές του Συλλόγου τον Νοέμβριο δηλώνει και ο Δικηγόρος κ. Β. Βράκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υποψήφιου Συμβούλου κ.Βασιλείου Βράκα:

«Τον προσεχή Νοέμβριο διεξάγονται οι Εκλογές για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο μας είναι πολλά και ασφυκτικά, θέτοντας ευθέως ζήτημα βιοπορισμού, ιδιαίτερα σε εμάς τους νεότερους συναδέλφους, η δε ανάγκη για άμεση επίλυση τους καθίσταται πλέον επιτακτική. Αποτελεί πεποίθηση μου πως υπεύθυνη στάση είναι μόνο η ενεργός συμμετοχή σε δύσκολες εποχές, η δράση και όχι η αντίδραση. Διακατεχόμενος από αγάπη για το δικηγορικό λειτούργημα και πραγματική διάθεση για προσφορά, κατέρχομαι ως Υποψήφιος Σύμβουλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας!
Παράλληλα, δηλώνω την απόλυτη στήριξη μου στον Αντώνη Γραβάνη για τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Έναν ικανότατο συνάδελφο, με νομικές γνώσεις και μεγάλη συνδικαλιστική εμπειρία που συνοδεύεται από πλούσιο έργο, με τον οποίο μας συνδέουν κοινές αγωνίες, μα κυρίως κοινό όραμα για τον Λαρισαίο Δικηγόρο. Είμαι πεπεισμένος πως οι Λαρισαίοι συνάδελφοι, ιδίως μάλιστα οι ασκούμενοι και νέοι δικηγόροι, αξίζουν δυναμικής, καταρτισμένης και κυρίως αποτελεσματικής εκπροσώπησης στο επόμενο Δ.Σ. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο επιθυμώ κι εγώ να εισφέρω με τις γνώσεις τον χρόνο και την εργασία μου, εφόσον με κρίνετε ικανό και με τιμήσετε με την ψήφο σας.»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας