Νέα Λεύκη: Αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με μουσική

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Προσφύγων Νέας Λεύκης και η Τοπική Κοινότητα Νέας Λεύκης με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ και με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Λάρισας διοργάνωσαν εκδήλωση για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού με ζωντανή μουσική, κρασάκι και παρατήρηση των αστεριών.

Η εκδήλωση έγινε στο χώρο του Δημοτικού σχολείου Νέας Λεύκης. Συμμετείχε μουσικό σχήμα με τους Δημήτριο Φωτίου (κιθάρα), Χρήστο Φουκαλα (μπουζούκι), Θέμη Σαμαντζή (πλήκτρα), Ελπινίκη Τσομάκα (τραγούδι).

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τα αστέρια και τη σελήνη με τηλεσκόπιο υπό την επιμέλεια της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Έναστρον”. Στο χώρο του σχολείου φιλοξενήθηκε επίσης έκθεση στερεοσκοπικών φωτογραφιών του ουρανού του κ. Ευστάθιου Ζαφραντζά μέλος της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η εκπρόσωπος του χωρίου Φρίντα Μαυρίκη, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, αντιδήμαρχοι του Δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας