Η Καραμανλή, ο Καπετάνος, ο καφές και τα πέναλτι…

Το μεσημέρι στη Λάρισα για καφεδάκι και το βράδυ στο Βόλο για τον τελικό της Εθνικής πόλο Νέων Γυναικών η Άννα Καραμανλή. Ασταμάτητη εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη η δραστήρια βουλευτίνα υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατιάς. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς οτι την προηγούμενη μέρα βρέθηκε για περιοδεία στο νομό Ημαθίας και πιο συγκεκριμένα στη Νάουσα μάλλον παίρνει το βραβείο των περισσότερων μετακινήσεων αυτη τη βδομάδα.

Στη Λάρισα είχε στο πλεύρο της γνωστά στελέχη του τοπικού κομματικού μηχανισμού της ΝΔ και διακρίναμε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Καπετάνο, τον Γιώργο Ζιαράγκα, τον νεαρό δικηγόρο Χρήστο Σουφλιά, τον γραμματέα σχεδιασμού Βασίλη Βράκα και άλλους πολλούς. Στο καφέ έκαναν την εμφάνιση τους και οι βουλευτές του νομού, ενώ η Άννα Καραμανλή άνετη και ευδιάθετη είχε με όλους κάτι να πει.

Στο Βόλο παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τον μεγάλο τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι και χειροκρότησε την Ελληνική ομάδα. Ο Χρήστος Καπετάνος ήταν και αυτός εκεί και παρακολούθησε τον τελικό δίπλα στη βουλευτίνα. Μάλλον τα μαρκαρίσματα και οι δυνατές άμυνες τον προβλημάτισαν ενόψει των εκλογικών διαδικασιών. Τώρα αν προκύψει καμία διαδικασία των πέναλντι στην κατάρτηση του τοπικού ψηφοδελτίου όπως χθες, αυτό είναι κάτι που δε θα θέλει να το σκέφτεται ο πρόεδρος. Εκτός αν προπονηθεί και πιάσει κανένα πέναλτι …

Ο παρά – Πολιτικός

Δείτε επίσης

Βρείτε μας