Νέα απίστευτη πρόκληση της Χρυσής Αυγής – Ο Λαγός είπε χουντικά συνθήματα μέσα στην Βουλή

Προκλητικός για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός!

Με αφορμή την συζήτηση για την έναρξη των πλειστηριασμών, ο βουλευτής καταλήγοντας στη τοποθέτηση του επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, χρησιμοποίησε χουντικό σύνθημα «Ελλάς , Ελλήνων Χριστιανών» προκαλώντας την ηχηρή αντίδραση της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Ο Γιάννης Λαγός είπε χαρακτηριστικά: «Θα μπούμε σε καφενεία, σε χωριά και σε πόλεις για να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες αυτά τα οποία δίνετε στους λαθρομετανάστες.

Να δώσετε, λοιπόν, και στον φτωχό τον Έλληνα, που δουλεύει τόσα χρόνια, να δώσετε και στον φτωχό τον Έλληνα, τον άνεργο, που δεν έχει να βάλει το κεφάλι του κάτω από ένα κεραμίδι, να δώσετε και σε αυτόν σπίτι, να του δώσετε εκτάσεις γης και να του δώσετε χρήματα, να βγάλει την πείνα του και την ταλαιπωρία στην οποία τον έχετε βάλει.

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό θα πολεμήσουμε και θα δούμε αν αυτός ο νόμος βγει αντισυνταγματικός, μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής. Και όσο να μας πολεμάτε, εμείς θα συνεχίσουμε και θα φωνάζουμε «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»!»

Και ο Χρήστος Μαντάς φώναξε: «Η Χούντα εδώ!»

Τότε παρενέβη η Τάσια  Χριστοδουλοπούλου, η οποία είπε: «Ανατριχιάσαμε, κύριε Λαγέ. Πού το θυμηθήκατε αυτό τώρα; Είναι δυνατόν; Τέτοιες εκφράσεις της Χούντας μέσα στην Ελληνική Βουλή; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό».

Πηγή: star.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας