Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Λάρισα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής έρχεται στο Κηποθέατρο Λάρισας την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 για μια μεγάλη συναυλία που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές νότες και πολύ καλή διάθεση για να αποχαιρετίσουμε το φετινό καλοκαίρι.

Χορηγός επικοινωνίας για το διαδίκτυο η ηλεκτρονική εφημερίδα «Τι Νέα Λάρισα;».

Το «Τι Νέα Λάρισα;» κληρώνει 3 διπλές προσκλήσεις για την μεγάλη συναυλία που θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά εντελώς δωρεάν οι νικητές του διαγωνισμού.

Οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού είναι να κάνετε like στη σελίδα του «Τι Νέα Λάρισα;», share την δημοσίευση και να αφήσετε ένα σχόλιο με το όνομα σας κάτω από αυτήν την δημοσίευση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Καλή επιτυχία!

 

 

 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, συνεχίζει το μελωδικό του ταξίδι και αυτό το καλοκαίρι περιοδεύοντας στην Ελλάδα. Ένα ταξίδι με πολύ μουσική και αγαπημένα τραγούδια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

«Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά», μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία «Κοίτα με» από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου. Ένα τραγούδι που βρίσκει τον Μιχάλη σε πλήρη συνθετική και ερμηνευτική ωριμότητα και τη Λίνα σε μια άκρως δημιουργική στιγμή όπου συλλαμβάνει ένα καθημερινό «στιγμιότυπο» και το μετασχηματίζει σε κάτι μοναδικό.

Το καλοκαίρι αυτό παρουσιάζει για πρώτη φορά μια νέα και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια την Νεκταρήλια Τσομπάνογλου.

Μαζί του οι μουσικοί:
Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα), Μπάτης Πεφάνης (σαξόφωνο-κρουστά).

Οι Τεχνικοί:
Γιώργος Ρουπάκας

Ραντεβού στο Κηποθέατρο Λάρισας την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 για μια μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές νότες και πολύ καλή διάθεση για να αποχαιρετίσουμε το φετινό καλοκαίρι.

Προπώληση εισιτηρίων στα σημεία
– Public
– Ticket services
– ΓΕΡΜΑΝΟΣ (κατάστημα Νομαρχίας)
– Καλτσάς βιβλιοπωλείο
– Retro coffee house and spirits
– φιλΕλλήνων τυροπωλείον αλλαντοπωλείον

Προπώληση : 12€
Ταμείο : 15€

 

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας