Ξεκαρδιστικό βίντεο: Το πιο… fail παρκάρισμα που έχετε δει ποτέ

Την αγωνιώδη προσπάθεια μιας ομολογουμένως όχι και τόσο ικανής οδηγού να παρκάρει το… μικροσκοπικό αμάξι της σε έναν τεράστιο χώρο πάρκινγκ κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας Βέλγος κάτοικος της πόλης Geraardsbergen και, όπως ήταν αναμεμενόμενο, το κλιπ έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Στο βίντεο που έχουν παρακαλουθήσει ήδη χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου βλέπουμε την άτυχη οδηγό να κάνει μανούβρες επί τρία ολόκληρα λεπτά, προκειμένου να παρκάρει το αμαξάκι της σε μια θέση όπου χωράνε άνετα δύο ανάλογου μεγέθους αυτοκίνητα.

Κάποια στιγμή μάλιστα η οδηγός διακόπτει τη «μάχη» με τα αμέτρητα μπρος-πίσω για να βγει από το αμάξι και να… ελέγξει την πρόοδό της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι σελίδες των social media όπου ανέβηκε το βίντεο «πήραν φωτιά» από τα σχόλια χρηστών, πολλά από τα οποία είχαν σεξιστική χροιά. Αρκετοί ήταν οι χρήστες που πρότειναν να… παρέμβει κάποιος υπεύθυνος ώστε να αφαιρεθεί άμεσα το δίπλωμα από την εν λόγω κυρία, ενώ υπήρχαν και άλλοι που απλώς εξέφρασαν απορία. «Πώς είναι δυνατόν να κάνει τόση ώρα να παρκάρει», διερωτήθηκε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έσπευσε να τη δικαιολογήσει λέγοντας ότι προφανώς επρόκειτο για νέα οδηγό που έκανε εξάσκηση.

 Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας