«Τα έχω κάνει όλα για τα λεφτά στο σεξ, αλλά αυτό δεν το κάνω με τίποτα!»

Μια συνοδός πολυτελείας που κάνει θραύση στους πελάτες της με υψηλό κασέ, αποκάλυψε σε συνέντευξή της το πιο περίεργο πράγμα που της έχουν ζητήσει, αλλά δεν τόλμησε να το κάνει, προς απογοήτευση του γεμάτου φαντασιώσεις πελάτη της!

Μια εκδιδόμενη συνοδός πολυτελείας, με καταγωγή από τον Καναδά, πρωτοτυπώντας προέβη σε έναν ανοιχτό διαδικτυακό διάλογο με πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι μάλιστα ανταποκρίθηκαν μαζικά!

Οι ερωτήσεις έπεφταν «βροχή»… Όπως για παράδειγμα το πόσους άνδρες έχει συνοδέψει στα ταξίδια τους μέσα σε 2 χρόνια. «Έχω συνοδεύσει 9 πελάτες» απάντησε η ίδια.

Σε σχέση με το από ποιες περιοχές προέρχονται κυρίως οι πελάτες της, απαντά πως τώρα βγαίνει με έναν πολιτικό από το Τορόντο, έναν συγγραφέα από τον Καναδά και έναν δικηγόρο από το Μαϊάμι. Αλλά παλιότερα είχε και κάποιους λίαν ευκατάστατους συνταξιούχους από αλλες περιοχές.

Η ερώτηση ωστόσο που μάλλον συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό ενδιαφέροντος αφορούσε στο αν υπήρξε ποτέ κάτι που αρνήθηκε σε πελάτη της. Όπως είπε η ίδια, δεν έχει αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό που δεν έχει αφήσει ποτέ κανέναν να κάνει, είναι να ουρίσει πάνω της…

Πηγή: showbiz.com.cy

Δείτε επίσης

Βρείτε μας