Ο Κιμ Γιονγκ Ουν τρίτη φορά μπαμπάς!

Τους τελευταίους μήνες, η σύζυγος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Ρι Σολ-Τζου απουσίαζε από τις δημόσιες εμφανίσεις. Αντίθετα από άλλες φορές, δεν «ακούστηκε» ούτε γράφτηκε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε εκτελέσει τη γυναίκα του…

Το πρακτορείο Yonhap, την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις μετά τη νέα βαλλιστική δοκιμή, μετέδωσε ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης έγινε τρίτη φορά μπαμπάς.

Η γέννηση του τρίτου τους παιδιού ήταν ο λόγος που εδώ και πολλούς μήνες η Πρώτη Κυρία της Βόρειας Κορέας είχε εξαφανιστεί από… προσώπου γης.

Το Yonhap, επικαλούμενο Νοτιοκορεάτες βουλευτές, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αναφέρει ότι το τρίτο παιδί του Κιμ Γιονγκ Ουν ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ, η Ρι παντρεύτηκε τον Κιμ το 2009 και γέννησε το πρώτο τους παιδί τον επόμενο χρόνο και το δεύτερο το 2013.

Ο Κιμ είναι η τρίτη γενιά της δυναστείας που κυβερνά την Βόρεια Κορέα, αλλά ελάχιστα είναι γνωστά για την πρώτη οικογένεια της χώρας.

Ο πρώην αστέρας του NBA Ντένις Ρόντμαν, μετά την επίσκεψή του στη Βόρεια Κορέα το 2013, είναι η μοναδική πηγή πληροφοριών για το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ένα κορίτσι ονόματι Τζου-Άι.

Λέγοντας ότι κράτησε αγκαλιά την κόρη του Κιμ, ο Ρόντμαν περιέγραψε τον Βορειοκορεάτη ηγέτη ως «έναν καλό πατέρα» που έχει «μια καλή οικογένεια».

Παρότι είναι περισσότερο δημόσιο πρόσωπο σε σχέση με το τι ήταν ο εσωστρεφής πατέρας του, ο Κιμ Γιονγκ-ιλ, ελάχιστες πληροφορίες είναι γνωστές για την προσωπική του ζωή.

Ακόμη και η ακριβής ημερομηνία γέννησής του ή το πότε παντρεύτηκε δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Πληροφορίες από τις νοτιοκορεατικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι η Ρι προέρχεται από μια κοινή οικογένεια, ο πατέρας της είναι ακαδημαϊκός και η μητέρα της γιατρός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης

Βρείτε μας