Ένας Λαρισαίος στους «άφθαρτους» του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Ούτε οι διακοπές του Αυγούστου φαίνεται ότι επηρέασαν τη λειτουργία του Μητρώου Στελεχών της Νέας ∆ηµοκρατίας, µε τους ιθύνοντες του εγχειρήµατος να προετοιµάζονται για την επόµενη φάση της διαδικασίας.
Αφού αναδείχθηκαν συγκεκριµένα στελέχη, άνθρωποι της αγοράς, µε «βαριά» βιογραφικά, τώρα είναι στη φάση που ξεχωρίζουν τα πρόσωπα τα οποία θα ενταχθούν άµεσα στο οργανόγραµµα της Νέας ∆ηµοκρατίας σε θέσεις ευθύνης, βάσει της µέχρι τώρα επαγγελµατικής τους δραστηριότητας και των γνώσεών τους.
Οπως τονίζεται από την ηγετική οµάδα της Νέας ∆ηµοκρατίας, σκοπός δεν είναι µόνο η συµµετοχή τους στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια ή στη δηµιουργία ενός παλαιοκοµµατικού «φυτωρίου» πολιτευτών, αλλά η πραγµατική τους προσφορά µέσω των τοµέων που ήδη γνωρίζουν και η συµµετοχή τους στη διαµόρφωση θέσεων και προτάσεων της Ν.∆.
Ανάμεσα στα στελέχη εκείνα που ξεχώρισαν µέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης και των συνεντεύξεων, κερδίζοντας υψηλούς «βαθµούς», µε το κεντρικό επιτελείο της Πειραιώς να ποντάρει στην αξιοποίησή τους την οργανωτική δοµή του κόµµατος, ακολουθώντας τη λογική ανάδειξης νέων και άφθαρτων προσώπων βρίσκεται και ο Λαρισαίος Μορ. Βιολόγος – Γενετιστής, κ. Γιώργος Καραβάνας, ο οποίος σπούδασε, έζησε και εργάστηκε συνολικά 10 χρόνια σε τρεις διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, πρωτού εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

Ο ίδιος τονίζει ότι δεν είχε ποτέ στο παρελθόν ανάμειξη με τα κόμματα και τις οργανώσεις τους, επισημαίνοντας ότι με τα κοινά πρωτοασχολήθηκε το 2009, σε ηλικία 38 ετών, και αφού είχε πρώτα διανύσει κάποια απόσταση στον στίβο της πραγματικής οικονομίας. «Αφορμή στάθηκε η γέννηση του πρώτου μου παιδιού. Ήμουν βέβαιος πως κάποια στιγμή θα έπρεπε να απαντήσω στην ερώτηση «εσύ μπαμπά, έκανες κάτι για να αλλάξουν όλα αυτά;». Ήθελα να είμαι σε θέση να απαντήσω πως «Ναι, ήμουν κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς που προσπάθησαν – δεν έμεινα με σταυρωμένα χέρια μπροστά στην κατρακύλα της χώρας μας» επισημαίνει.

Πηγή: parapolitika.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας