Απαγωγή Λεμπιδάκη: Σίγουροι στην Αστυνομία ότι τον κρατούν στην Κρήτη

Εδώ και πέντε μήνες ο Κρητικός επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων.

Η στάση των απαγωγέων παραμένει σκληρή, εμμένοντας στις οικονομικές απαιτήσεις που προβάλλουν έναντι της οικογένειας, την οποία «σφυροκοπούν» ψυχολογικά με φοβερά «σκαμπανεβάσματα» και ύφος απαξιωτικό και προσβλητικό.

Οι απαγωγείς, πέντε μήνες μετά την 30η Μαρτίου, εξακολουθούν να πιστεύουν ακράδαντα ότι έχουν το πάνω χέρι στις συνομιλίες (τις οποίες «συνομιλίες» έχουν αναπτύξει), απειλούν, βρίζουν και απαιτούν. Σε αυτό το κομμάτι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ουσιαστική εμπλοκή.

Το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης χειρίζεται αποκλειστικά η οικογένεια, η οποία έχει διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των λύτρων που ζητούν.

Από ‘κει και πέρα, καταβάλλονται άλλες προσπάθειες σε άλλα επίπεδα για να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτήν την υπόθεση που έχει «γονατίσει» τους εμπλεκόμενους.

Για την ΕΛ.ΑΣ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατείται επί κρητικού εδάφους και βρίσκεται στην ζωή παρά το γεγονός ότι είναι φοβερά καταπονημένος και εξαντλημένος ψυχολογικά.

Πηγή: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Σίγουροι στην Αστυνομία ότι τον κρατούν στην Κρήτη | iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας