Έκαναν βόλτες με κλεμμένα δίκυκλα και πολύ… χρήμα!

Το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή δυο Ελλήνων, όταν συνελήφθησαν για κλοπές δικύκλων στην Πάτρα, στρέφει τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας στο ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει μια σειρά διαρρήξεων στην πόλη, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολλές χωρίς να εξιχνιαστούν.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι δράστες ηλικίας 25 και 35 χρόνων έκλεψαν αρχικά μια μοτοσικλέτα από το Αίγιο και στη συνέχεια ένα μοτοποδήλατο από περιοχή της Πάτρας. Όμως, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας να κυκλοφορούν με αυτά στην πόλη, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα δίκυκλα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Όμως, στην κατοχή των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν και 2.100 ευρώ τα οποία κατέσχεσαν, καθώς οι δυο άνδρες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στα χέρια τους. Η προανάκριση για την δραστηριότητά τους βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά στο μεταξύ παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για κλοπή τροχοφόρων κατά συναυτουργία.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας