Εθισμένος στο sex ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος!

Νέο βιβλίο για τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος τον χαρακτηρίζει εθισμένο στο σεξ και κατά συρροή άπιστο, ο οποίος φέρεται ότι έχει κοιμηθεί με 5.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων μετά τον γάμο του με τη βασίλισσα Σοφία.

 

Η φήμη του Καζανόβα ακολουθεί τον Χουάν Κάρλος εδώ και πολλά χρόνια, με παλαιότερες εκτιμήσεις της σεξουαλικής δράσης του να κάνουν λόγο για 1.500 γυναίκες.

Στο βιβλίο με τίτλο «The King of 5.000 Lovers» («Ο βασιλιάς των 5.000 ερωμένων»), ο συγγραφέας, πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος του στρατού Αμαντέο Μαρτίνεζ Ινγκλές, βασίζει τους δικούς του υπολογισμούς σε εμπιστευτικές και άκρως αξιόπιστες αναφορές πρώην κατασκόπων του στρατηγού Φράνκο.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε αυτό, μόνο σε μια περίοδο έξι μηνών ο τέως βασιλιάς είχε 62 ερωμένες, ενώ σε αυτό που το βιβλίο αναφέρει ως «θερμή» περίοδο της ζωή του, από το 1976 έως το 1994, φέρεται ότι κοιμήθηκε με 2.154 γυναίκες. Ακόμη όμως και στην πιο «ψυχρή» του περίοδο, από το 2005 έως το 2014, όταν ήταν μεταξύ 67-76 ετών, εκείνος παρέμενε θερμός, με το κοντέρ του να καταγράφει 191 διαφορετικές ερωμένες.

Στα πράσα

Η βασίλισσα Σοφία δεν είχε φυσικά άγνοια για την εκτός παλατιού δράση του συζύγου της. Λίγους μήνες μετά την ενθρόνισή του, ο Χουάν Κάρλος έφερε στο παλάτι νέο κουρέα για να αλλάξει το στιλ του, γεγονός που έβαλε αμέσως σε υποψίες τη Σοφία.

Οταν εκείνος της ανακοίνωσε μερικές μέρες μετά ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αντροπαρέα κοντά στο Τολέδο, εκείνη αποφάσισε να του κάνει έκπληξη, καταφθάνοντας μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους μέσα στη νύχτα στην οικία της οικογένειας στην περιοχή.

«Ανοιξε με φόρα την πόρτα, προσπέρασε τους υπηρέτες και ανεβαίνοντας δυο δυο τα σκαλιά ανακάλυψε τον άντρα της με άλλη» αναφέρει χαρακτηριστικά στις σελίδες του βιβλίου του ο Μαρτίνεζ Ινγκλές, προσθέτοντας ότι ο τέως βασιλιάς είχε την τελευταία του εξωσυζυγική σχέση σε ηλικία 66 ετών.

 

Πηγή: espressonews.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας