«Είκοσι χρόνια έχω το Χιουντάι… και τον Αγοραστό»! Πήγαμε στο Κτήμα και μιλάμε με τον Τζανακούλη για ΟΛΑ (ΦΩΤΟ)

Πήγαμε στο Κτήμα Τζανακούλη στη Μεσοράχη και βγάλαμε «λαβράκι»! Ο ρέκορντμαν δήμαρχος Λαρισαίων που πλέον δηλώνει… εργάτης γης φωτογραφίζεται όπως δεν τον έχετε ξαναδεί για το «Τι Νέα Λάρισα;» και μεταξύ άλλων δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το αν επιθυμεί, όπως φημολογείται εσχάτως, να επιστρέψει στο δήμο Λαρισαίων… Μιλάει επίσης για τις σχέσεις του με την Ρένα Καραλαριώτου και τον Κώστα Αγοραστό (που περνά συχνά από το κτήμα εσχάτως… 20 χρόνια είναι μαζί!), αν συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα, για τα λάθη του Απόστολου Καλογιάννη με τελευταίο «κρούσμα» την ιστορία με τα σκουπίδα, τη ζωή του στο κτήμα αλλά και τη σχέση 20ετιας που έχει με το… Hyundai! Και πολλά-πολλά άλλα…

Πάρτε μια γεύση από τη συνέντευξη:

Αντέχει άλλον ένα εκλογικό αγώνα ο Κώστας Τζανακούλης?
«Εμείς θεωρούμε τον εαυτό μας νέο και δυνατό και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πλείστα όσα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Είμαστε ενεργοί πολίτες και πολιτικοί, το δείχνουμε παντού, παίρνουμε μέρος, εκφράζουμε τις απόψεις μας.»

Για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αν μπόρεσε να τον δει στην επίσκεψη του στη Λάρισα:

«Ειδωθήκαμε με τον Κυριάκο για αρκετή ώρα. Τα λέμε με τον Κυριάκο, έχουμε συνεχή επικοινωνία. Δεν επιδίωξα να τον δω γιατί δεν συνέτρεχε λόγος, είχαμε μιλήσει νωρίτερα για το που θα βρισκόμασταν και βρεθήκαμε. Τον Κυριάκο τον στηρίξαμε μετά την αποτυχία των εκλογών του Νοεμβρίου»

20 χρόνια με το… Hyundai!

«Eίκοσι χρόνια αυτοκίνητο έχω το hyundai από το 1997, και ούτε η οικογένεια και τα παιδιά έχουν καλύτερο. Και τα 5 αυτοκίνητα της οικογένειας αν τα μαζέψουμε, ούτε 5.000 δεν κοστίζουν αλλά κάνουμε την δουλειά μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Το αυτοκίνητο μου όποτε κι αν άνοιγες το πορτμπαγκάζ, είτε ως καθηγητής είτε ως δήμαρχος, υπήρχαν πίσω μπότες και μία τσάπα πάντα. Και ψαλίδια.»

Όπως στις ταινίες θρίλερ;

……..

Η συνέχεια της κουβέντας μας με τον Κώστα Τζανακούλη αυτή την Κυριακή 2 Ιουλίου στο «Τι Νέα Λάρισα;» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί…

Δείτε επίσης

Βρείτε μας